Régiós előléptetések a Prologis-nál

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat négy előléptetésről számolt be a közép- és kelet-európai régióban.

·         Mark ZulverelÅ‘lépett a szenior alelnök, régiós operatív igazgató pozíciójába.  Mark, aki 13 éve dolgozik a vállalatnál, és kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a piacot és a Prologis portfólióját illetÅ‘en. Az üzemeltetési csapat vezetÅ‘jeként, kollégái továbbképzéséért és külsÅ‘ partneri kapcsolatok fejlesztéséért lesz felelÅ‘s. Mark nemrégiben levezényelte 11 lengyelországi Prologis disztribúciós létesítmény eladását a Hines Global REIT Poland Logistics Holding I LLC részére.

 

·         Bartosz Mierzwiak-ot elÅ‘léptették szenior alelnökké, a Prologis lengyelországi képviselÅ‘jévé. Bartosz 2010-ben csatlakozott a Prologis csapatához lengyelországi képviselÅ‘ alelnökként, és azóta is erÅ‘s hangsúlyt fektetett a szoros, bizalmi kapcsolatok kiépítésére kollégáival és ügyfelekkel egyaránt. Három építési, bérbeadási és értékesítési csapatot vezetett sikerre, és ezzel nagyban hozzájárult a vállalat régiós fejlÅ‘déséhez.

 

·         Ewa ZawadkaelÅ‘lépett alelnökké, a lengyelországi fejlesztések vezetÅ‘jévé. Korábbi szerepében, az üzletfejlesztési csapat vezetÅ‘jeként Ewa olyan sikeres együttműködési modellt fejlesztett ki az ügyfelekkel, amely négy, személyre szabott (build-to-suit) project megállapodásának aláírását eredményezte. 2007-es csatlakozása óta tapasztalatokat szerzett a nemzetközi értékesítés, ügyfélszolgálat, logisztika, valamint a logisztikai folyamatok optimalizálását elÅ‘segítÅ‘ projektek implementációja terén, beleértve a disztribúciós központok szervezését és bizományos értékesítését is.

 

·         Marek Fischer lengyelországi projektmenedzsment igazgatóválépett elÅ‘. Az üzletfejlesztési csapat tagjaként felelÅ‘s az ajánlatok elÅ‘készítéséért, és a személyre szabott (build-to-suit) projektek befektetéseinek kiértékeléséért, implementációjáért és felügyeletéért. Marek 2005-ben csatlakozott a Prologis-hoz, 30 éves tapasztalatával a kereskedelmi ingatlanfejlesztés területén kiváló szakértÅ‘ a nagyterületű, kulcsrakész disztribúciós központok fejlesztésének menedzselése terén.

 

Ben Bannatyne, a Prologis ügyvezetÅ‘ igazgatója és regionális vezetÅ‘je elmondta: „Gratulálok a csapatnak jól megérdemelt kinevezéseikhez, amely nem csupán kemény munkájuk, szakértelmük és tapasztalataik eredménye, de jól tükrözi elkötelezettségüket is a csúcsminÅ‘ségű szolgáltatások nyújtása iránt, partnereink és ügyfeleink részére. Sikereik hozzájárultak folyamatos növekedésünkhöz, és a régióban elért legjobb munkáltató pozíciónkhoz.”

 

A Prologis vezetÅ‘ disztribúciós-létesítmény üzemeltetÅ‘ Közép- és Kelet-Európában, 3,5 millió négyzetméteres portfóliója Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában üzemel (2013. június 30-i adatok).

Forrás: ProLogis
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 1000m²
2019. 04. 15.
** 300 - 400m²
2019. 04. 04.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Cserkesz Factory

Cserkesz u. 42.

kiadó raktár2870 m2
bérleti díj2.5 - 2.5 €/m²/hó+áfa

M1 Tatabánya-Újváros raktár

Határ út 1.

kiadó raktár1080 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(59) "/raktarpiaci-hir/Regios-eloleptetesek-a-Prologis-nal/44423/"
string(12) "3.84.182.112"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"