Jövő ősszel nyit Budapest első környezettudatos üzletközpontja, a Hegyvidék

A tervek szerint halad Budapest első környezettudatos üzletközpontjának építése és 2012 őszén megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. A Hegyvidék Központnak, az ország egyetlen idén elindított üzletközpont fejlesztésének bérbeadása is várakozáson felül alakul és a válság ellenére, a területek több mint fele már bérlőre talált.

A XII. kerület Apor Vilmos terén épülÅ‘ családias hangulatú üzlet- és szolgáltató központ elsÅ‘dleges célja, hogy magas színvonalon szolgálja ki a környéken lakók igényeit. Szép és barátságos környezetben biztosítson lehetÅ‘séget a napi ügyek gyors elintézésére, vásárlásra és találkozók szervezésére. Az épületet fejlesztÅ‘ egyik legnagyobb magyar ingatlanvállalkozás, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg, és Pokorni Zoltán polgármester 2011. június 2-án rakta le a Hegyvidék Központ alapkövét. Jelenleg a kétszintes mélygarázs építése zajlik. A központ a szerkezetkész állapotát 2012 januárjában éri el, kapuit 2012 Å‘szén nyitja meg. A tervezésben és kivitelezésben magyar munkaerÅ‘ működik közre, részt vállalva a magyar munkahelyek megteremtésében és megÅ‘rzésében, a magyar gazdaság teljesítményének növelésében.

 

A Hegyvidék Központ népszerűségét tükrözi, hogy a területek több mint fele már bérlÅ‘re talált. Az üzlethelyekért folyamatos az érdeklÅ‘dés és jelenleg is elÅ‘rehaladott tárgyalások folynak a még üres területekre. A közelmúltban írta alá a bérleti szerzÅ‘dést a Líra Könyvesbolt, az ország egyik legjelentÅ‘sebb könyvvállalkozása, a Príma Pék, Magyarország legelsÅ‘ pékszaküzlet hálózata és a Semiramis Kávézó, mely piacvezetÅ‘ a prémium kategóriájú kávék forgalmazásában. A már korábban leszerzÅ‘dött bérlÅ‘k között található az OTP Bank, a CBA Prima, a Bortársaság, a Brandt Virág, a Culinaria Hegyvidék, a DR Med patika, a Happy Boksz, a Happy Make Up kozmetikai üzlet, az Írisz Tisztítószalon, a Travel Del Mar utazási iroda és zöldség-gyümölcs árus.  

 

Részletes információk


Az Apor Vilmos tér évtizedek óta a kereskedelem helyszíne. A Hegyvidék Központ megálmodásával ez a tradicionális funkció új életre kel a legmagasabb igényeket is kielégítÅ‘ formában. Annak érdekében, hogy valóban azt tudják nyújtani a leendÅ‘ látogatóknak, amit szeretnének, felmérés készült. A kérdÅ‘íves piackutatás eredménye: a napi ügyintézést és az azt kellemesebbé tevÅ‘ szolgáltatásokat várják a megkérdezettek Buda most épülÅ‘ új bevásárlóközpontjába. Így lesz tehát bank, hivatalos ügyintézési lehetÅ‘ség, drogéria, pékség, kávézó, patika, szupermarket, virágüzlet is. Az eddig leszerzÅ‘dött bérlÅ‘k az elvárásokat a legmagasabb szinten teljesítik.

 

A tervezés során döntÅ‘ szempont volt, hogy az épület szervesen illeszkedjen a XII. kerületi hegyvidéki környezetbe. A meghitt, családias jelleget az eleganciával egyedi módon ötvözÅ‘ épületbelsÅ‘t a kitűnÅ‘ átláthatóság és könnyű eligazodás jellemzi. A családi parkolóhelyek szintén az ide látogatók maximális kényelmét szolgálják. Különlegesség lesz a tervek szerint, a középponti liftfalon teljes hosszában végigfutó exkluzív belsÅ‘ kert, az úgynevezett "vertical garden".

 

Az új Hegyvidék Központ környezettudatos megoldásokkal a meglévÅ‘ igényekre, ugyanakkor már a jövÅ‘ szempontjainak figyelembe vételével épül. A szigorú nemzetközi BREEAM védjegy "nagyon jó" minÅ‘sítését célozza meg. Felhasználja az esÅ‘vizet és az épület szürkevizét öntözéshez és a mosdók, mellékhelyiségek öblítéséhez is. Meleg víz biztosításához napkollektorokat alkalmaz. A környezetkímélÅ‘ közlekedés elÅ‘segítését kerékpártárolók szolgálják majd.

Az ideális bevásárlóközpont - a GfK Hungária legújabb kutatása szerint - alacsony, közepes és magas árfekvésű termékeket is árul, közel van és könnyen megközelíthetÅ‘. Hosszú a nyitva tartása, könnyű benne eligazodni valamint nagy területű élelmiszerbolttal várja a vendégeket. Minden korosztály számára tartalmaz üzleteket és sok szolgáltatás érhetÅ‘ el benne. A Hegyvidék Központ ezeket az elvárásokat messzemenÅ‘en teljesíti.

A Hegyvidék Központ már leszerzÅ‘dött bérlÅ‘i:

 

•             OTP Bank

•             CBA Prima szupermarket

•             Líra Könyv

•             Semiramis Kávézó

•             Príma Pék

•             Bortársaság - borszaküzlet

•             Brandt Virág

•             Culinaria Hegyvidék – delikát és biobolt

•             DR MED - patika

•             Happy Boksz - ajándék

•             Happy Make Up - kozmetikai szalon

•             Írisz Szalon – ruhatisztító, cipész és varroda

•             Travel Del Mar Utazási Iroda

•             Zöldség-gyümölcs

 

 

Bérleti tárgyalások folynak az alábbi szolgáltatásokra:

Drogéria, posta, újságos, divatáru, cipÅ‘bolt, fehérneműbolt, telekommunikáció, optika, fodrászat, a la carte étterem, szendvicsbár, cukrászda, táska és kiegészítÅ‘k, játékbolt.

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 15 - 30m²
2021. 06. 09.
** 10 - 30m²
2021. 06. 02.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

City-Trans bértárolás, raktározás

Bécsi út 30-34.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

Dél-pesti Üzleti Park

Táblás u. 36.

kiadó raktár2445 m2
bérleti díj5.5 - 6.9 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(106) "/raktarpiaci-hir/JApvAl-Alsszel-nyit-Budapest-elsAl-kAprnyezettudatos-AfzletkApzpontja-a-HegyvidAck/28092/"
string(10) "3.80.5.103"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"