Hosszabbítás és bővülés 13 800 négyzetméteren

Nincs egy hónapja, hogy hírt adtunk a budapesti irodapiac idei legnagyobb bérbeadásáról. Most egy újabb bérbeadás történt, tízezer négyzetméterrel nagyobb, mint a korábbi.

A CPI Magyarország(volt Ablon), az év eddigi legnagyobb irodapiaci tranzakcióját kötötte meg a Vodafone vállalattal 13 800 négyzetméter irodaterületre, a budapesti Aréna Corner irodaházban. A Vodafone-t a Cushman & Wakefield képviselte.

 

A Vodafone, a meglévÅ‘ Kerepesi Torony egészére szóló, 8 112 négyzetméteres bérleti szerzÅ‘dését újította meg, ezt további 5 600 négyzetméterrel bÅ‘vítette, a Hungária és a Szörény Tornyok teljes negyedik és ötödik emeletén. A bÅ‘vüléssel nagyobb lesz a Vodafone iroda és bÅ‘vül a SSC (shared service centre) részleg is, egyazon épületben.

 

Aréna CornerA tranzakció következtében a három toronyból álló huszonkilencezer négyzetméteres Aréna Corner irodaház elérte a kilencveöt százalékos bérbeadottságot, csupán a földszinti ezerötszáz négyzetméteres kiskereskedelmi terület vár még bérlÅ‘re.

 

Billy Davidson, a Vodafone ingatlancsoportjának vezetÅ‘je elmondta: “Ez a tranzakció egyértelműen bizonyítja a Vodafone hosszú távú elkötelezettségét Budapest és Magyarország iránt. Az Aréna Corner elrendezése és az épület elhelyezkedése kiválóan megfelel számunkra és örömmel folytatjuk sikeres SSC szolgáltatásunkat az irodaépületben.”

 

Lovro Adrienn a CPI Csoport magyarországi és romániai operációjának vezetÅ‘je elmondta: “Örömmel tölt el, hogy a Vodafone a szerzÅ‘déshosszabbítás és a bÅ‘vülés mellett döntött, nagy várakozással tekintünk a már kialakult szoros üzleti együttműködésünkre a jövÅ‘ben is. A tranzakció kiemelkedÅ‘ a magyarországi portfoliónk tekintetében, és további elÅ‘nye, hogy ezzel a szerzÅ‘déssel az épület gyakorlatilag 100 százalékban bérbeadott.”

 

David M Johnston Associate, a Cushman & Wakefield budapesti iroda bérbeadási vezetÅ‘je hozzátette: “Aktív keresési folyamaton vagyunk túl a Vodafone vállalattal, de a döntés az Aréna Corner mellett viszonylag hamar megszületett, köszönhetÅ‘en a rugalmas bÅ‘vülési lehetÅ‘ségnek, mely lehetÅ‘vé tette a Vodafone számára az azonnali növekedést.  Ez a tranzakció megerÅ‘síti azt, hogy a budapesti irodapiac ismét folyamatosan fejlÅ‘dik, ami nagyrészt az olyan nemzetközi cégek érdeklÅ‘désének hatása, akik felismerik Budapest alapvetÅ‘ elÅ‘nyeit és növelni kívánják jelenlétüket a városban.”

 

Az A kategóriás Aréna Corner három irodatornya között közvetlen átjárás van, egybefüggÅ‘ nagy, jól kihasználható területekkel rendelkezik, ideális a SSC tevékenység végzésére. Az irodakomplexum a város sport- és kereskedelmi központjában helyezkedik el, közvetlenül a Budapest Sportaréna és a Puskás Ferenc Stadion vonzáskörzetében. Az épület metróval, villamossal, busszal is, de a Hungária körúton és a Kerepesi úton át autóval is egyszerűen elérhetÅ‘.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 110 - 130m²
2019. 06. 07.
** 60 - 80m²
2019. 05. 29.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Ram-Dunatec Kft

Budafoki út 64.

kiadó raktár4852 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Eladó Budapest közelében, M0-tól 20 km-re lévő Turán ipari telephely

Ipari park

kiadó raktár1000 m2
bérleti díj3 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(69) "/raktarpiaci-hir/Hosszabbitas-es-bovules-13-800-negyzetmeteren/45208/"
string(12) "54.174.51.80"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"