Előléptetések a cseh és lengyel Prologis-nál

Négy szakember kapott új kinevezést a cseh és lengyel Prologis-nál.

Martin Polac

Martin Polák Csehországban és Szlovákiában szenior alelnöki pozícióban képviseli a vállalatot mostantól. A szakember 2008-ban csatlakozott a Prologis csapatához, azóta felelÅ‘se a bérbeadási, fejlesztési, projektmenedzsment és pénzügyi tranzakcióknak. Martin korábban az IPEC csoportnál dolgozott, a logisztikai és ipari létesítmények felelÅ‘seként. Diplomáját a pozsonyi Szlovák Műegyetemen szerezte Közgazdasági és ÉpítÅ‘ipari Menedzsment szakon.

 

 

 

Michal VrbaMichal Vrba új, csehországi és szlovákiai projektmenedzsment igazgatói pozíciójában a földkészletek fejlesztéséért, valamint az összes új fejlesztés, köztük a Prologis ügyfeleinek igényeire szabott (BTS) megoldások átadásáért lesz felelÅ‘s. Michal diplomáját a csehországi Műegyetemen szerezte Prágában, Üzleti és ÉpítÅ‘mérnöki szakon.

 

Renata Michalczík

Renata Michalczyk az új lengyelországi üzemeltetési vezetÅ‘. Renata tapasztalt létesítménymenedzser, aki 2010 óta dolgozik a Prologis-nál, korábban több mint öt évig dolgozott az AIG/Lincoln-nál, ahol a sziléziai és varsó-környéki raktárlétesítményekért felelt. Diplomáját a Varsói Természettudományi Egyetem közgazdasági, valamint a Varsói Közgazdasági Iskola menedzsment és marketing szakán szerezte, továbbá rendelkezik egy létesítménymenedzsment képesítéssel az Ökológiai és Menedzsment EgyetemrÅ‘l.

 

Michal PtaszynskiMichaÅ‚ PtaszyÅ„ski az új föld és fejlesztés részleg igazgatója lesz, amelyet Ewa Zawadzka alelnök vezet. Új pozíciójában a földvásárlásokért, új befektetésekért és az új projektek forrásainak kezeléséért lesz felelÅ‘s. MichaÅ‚ 2011 óta dolgozik a Prologis-nál, korábban a Pomerania Development Agency-nél és a Torus létesítményfejlesztÅ‘ vállalatnál dolgozott menedzseri pozíciókban. Diplomáját az Olsztyn-i Agrártudományi és Műegyetem Geodéziai és IngatlanfelmérÅ‘ szakán szerezte továbbá képesített létesítménymenedzser és CCIM (Certified Commercial Investment Member) minÅ‘sített kereskedelmi befektetÅ‘i címmel is rendelkezik.

 

„Az elÅ‘léptetés természetes része a vállalat és a csapat fejlÅ‘dési folyamatának” – mondta Ben Bannatyne a Prologis régiós ügyvezetÅ‘ igazgatója. „Büszkék vagyunk elkötelezett és képzett alkalmazottainkra, akik szakértelmüket és tapasztalatukat ügyfeleink érdekében kamatoztatják”.

 

A Prologis a régió öt országában - Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia - 3,7 millió négyzetméter területű portfóliójával és négyezerhétszáz ügyfelével, Közép- és Kelet-Európa vezetÅ‘ disztribúciós-létesítmény üzemeltetÅ‘ vállalata.

Forrás: ProLogis
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 1000m²
2019. 04. 15.
** 300 - 400m²
2019. 04. 04.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Rénóudvar

Váci út 168.

kiadó raktár55 m2
bérleti díj5 - 6 €/m²/hó+áfa

Alba Raktárközpont

Székesfehérvár Mártírok útja 60.

kiadó raktár5500 m2
bérleti díj2.2 - 2.2 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(68) "/raktarpiaci-hir/Eloleptetesek-a-cseh-es-lengyel-Prologis-nal/45222/"
string(12) "3.84.182.112"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"