Cushman & Wakefield bérbeadása a Fashion Street-en

A Cushman & Wakefield a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata képviselte az Immobilia Ingatlanfejlesztőt a Massimo Dutti divatcéggel kötött bérleti szerződés tárgyalásában a budapesti Fashion Street bevásárló utcában. A Massimo Dutti több, mint 800 négyzetméteres zászlóshajó üzlet nyitását 2012 decemberére tervezik.

A Massimo Dutti a spanyol Inditex Csoport felsÅ‘ kategóriás márkája (Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Uterqüe és Massimo Dutti), mely 5700 üzlettel rendelkezik világszerte és 26 üzletet üzemeltet Magyarországon. Az Inditex Csoport 2004-ben nyitotta meg elsÅ‘ Zara üzletét a Váci utcában.

 

Szabó ViktóriaPartner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetÅ‘je elmondta: “Nagy örömmel tölt el a Fashion Street újabb sikere. Mindig nagyon jó érzés egy ilyen fontos, mérföldkÅ‘nek számító tranzakcióban részt venni. A tény, hogy egy ilyen neves nemzetközi kiskereskedÅ‘ költözik a Fashion Street bevásárlóutcába, mint a Massimo Dutti azt bizonyítja, hogy Magyarország, bizonytalan gazdasági helyzete ellenére továbbra is jó lehetÅ‘ségeket kínál az újonnan belépÅ‘ piaci szereplÅ‘knek.”

 

Elekes András, az Immobilia Zrt. ÜgyvezetÅ‘ Igazgatója hozzátette: “A Massimo Dutti új zászlóshajó üzlete a Fashion Street egyik legjobb üzlethelyiségébe költözik, a Deák Ferenc utca és a Bécsi utca sarkára, mely korábban a Benetton/Sisley üzlet volt, akik most az utca egy másik üzletbe költöztek. Nagyon büszkék vagyunk a tranzakcióra, mely nagy siker a projekt életében.”

 

Rétfalvi Rolandaz Inditex Csoport magyarországi ÜgyvezetÅ‘ Igazgatója hozzáfűzte: “A Massimo Dutti az Inditex Csoport felsÅ‘ kategóriás márkája. Amikor a magyarországi üzlet megnyitása mellett döntöttünk, mélyrehatóan megvizsgáltuk a magyar kiskereskedelmi piacot és számításba vettük az összes lehetséges lokációt. Biztosak vagyunk benne, hogy a Fashion Street lesz számunkra a legmegfelelÅ‘bb helyszín, hiszen annak bérlÅ‘i összetétele vonzza a mi célközönségünket.”

 

A Cushman & Wakefield a Fashion Street kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetÅ‘je.

 

A Fashion Street több mint 8 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák Ferenc utcában, közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A tervet, a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztÅ‘ dolgozta ki a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadóval közösen. A Fashion Street bérlÅ‘i között olyan nemzetközi márkák is megtalálhatók, mint a Byblos, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Mexx, Lloyd, Benetton, Furla, Daniele Alessandrini  és a Lacoste. A Fashion Streeten a Starbucks, a Vapiano, a TGI Friday’s és a Planet Sushi vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint itt található a nemrég nyitott XMS (Apple Premium Reseller) és a Vodafone egyedi SmartStore üzlete is.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 110 - 130m²
2019. 06. 07.
** 60 - 80m²
2019. 05. 29.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

MetLog Celldömölk

Csokonai utca 53.

kiadó raktár6007 m2
bérleti díj2.2 - 2.2 €/m²/hó+áfa

Dunakeszi raktárcsarnok

kiadó raktár5350 m2
bérleti díj4.5 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(72) "/raktarpiaci-hir/Cushman-Wakefield-berbeadasa-a-Fashion-Street-en/41779/"
string(13) "34.207.78.157"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"