Az Omnicom-csoport a Liget Centerben maradt

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen közreműködött a New York-i székhelyű, globális reklám, marketing és kommunikációs vállalat, az Omnicom Csoport szerződéshosszabbításában illetve bővülésében a CBRE Global Investors tulajdonában álló Liget Center irodaházban.

Az Omnicom Csoport megújította 1,246 négyzetméterre szóló meglévÅ‘ bérleti szerzÅ‘dését, valamint bérbe vett egy további 2,000 négyzetméter nagyságú A kategóriás irodaterületet. A döntés hátterében az Omnicom Csoport irodáinak központosítása állt, melynek során optimalizálni tudják üzleti hatékonyságukat. A szerzÅ‘dés tárgyalások mellett a C&W Projekt Menedzsment csapata adott tanácsot, illetve vezényelte le az irodák és azok technikai kialakítását.

 

Pados Gergely, Partner, a C&W budapesti irodájának irodabérbeadási vezetÅ‘je elmondta: “Nagyon örülünk, hogy az Omnicom Csoport az épületben maradt és különösen, hogy további 2,000 négyzetméterre új szerzÅ‘dést kötött. Egy kimerítÅ‘ tárgyalássorozat eredményeként, melynek során az Omnicom Group több más épületet is komolyan fontolóra vett világossá vált számukra, hogy a jelenlegi helyszínen kell megújítaniuk szerzÅ‘désüket és további területet bérelni. Nagyon jelentÅ‘s jel a piacon, hogy hét hónap után egy ilyen nagyvállalat új területet vett bérbe a Liget Centerben, mellyel az épület így közel áll a teljes telítettséghez, mely a magyar irodapiac jelenlegi nehéz helyzetében kiemelkedÅ‘ eredmény.”

 

Csikós ÁdámFÅ‘munkatárs, a C&W budapesti irodájának Projekt Menedzsment üzletágvezetÅ‘je hozzátette: “Jól esÅ‘ érzés, hogy egy ilyen jelentÅ‘ségű ügyletben közreműködhettünk, és bár nagy kihívás egy műemlék épületben dolgozni, lassan elkészülünk a munkálatokkal és a bérlÅ‘ igényei kielégítésre kerülnek. Az Omnicom Group új iroda dizájnja és elosztása sokkal hatékonyabb területet eredményez majd a következÅ‘ évekre, ami ezen project elsÅ‘dleges célja volt.”

 

A 7,116 négyzetméter alapterületű Liget Center, egy kiemelkedÅ‘ minÅ‘ségű irodaház Budapest belvárosában fekszik közel a fÅ‘város legnagyobb parkjához (Városliget) a Dózsa György úton, mely kitűnÅ‘ megközelíthetÅ‘séget biztosít mind autóval, mind tömegközlekedéssel.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 110 - 130m²
2019. 06. 07.
** 60 - 80m²
2019. 05. 29.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Hűtős raktár

Lokátor u. 3.

kiadó raktár540 m2
bérleti díj5 - 0 €/m²/hó+áfa

ÁTI-Sziget Ipari Park

Pf.: 18.

kiadó raktár36000 m2
bérleti díj2.5 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(67) "/raktarpiaci-hir/Az-Omnicom-csoport-a-Liget-Centerben-maradt/38894/"
string(13) "34.207.78.157"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"