A Prologis kiadta spekulatív létesítményét Janki-ban

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy 25 500 négyzetmétert adott bérbe a Prologis Park Janki területén a ROHLIG SUUS Logistics részére, amely egyike a három legnagyobb átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatnak Lengyelországban.

A ROHLIG SUUS Logistics a hármas épület teljes, 18 500 négyzetméteres rendelkezésre álló területe mellett további 7 000 négyzetmétert bérel majd ebben a létesítményben. A kiegészítÅ‘ területet az ügyfél specifikus igényei szerint alakítják ki, és a piac elsÅ‘ keresztdokkolásra alkalmas létesítménye lesz, amely így lehetÅ‘vé teszi a kisebb, egy konténerben konszolidált szállítmányok kezelését. A teljes, 25 500 négyzetméteres terület lesz a legnagyobb ilyen típusú létesítmény a varsói térségben, amelyet az átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat foglal majd el.

 

A park különösen kedvezÅ‘ a vállalat saját gyűjtÅ‘fuvarozási disztribúciós rendszere szempontjából, amely lehetÅ‘vé teszi, hogy a termékeket 24 órán belül leszállítsák az egész ország területére. Az ügyfél kérésére a létesítménybe környezetbarát megoldásokat terveznek, amelyek például jelentÅ‘sen csökkentik az áramfogyasztást.

 

„Az elérhetÅ‘ ipari ingatlanterületek egyre csökkenÅ‘ mérete miatt döntöttünk a harmadik janki-i létesítmény befejezése mellett" – jelentette ki Kamila Pruk, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere. "A park kiváló, a fÅ‘bb nemzeti és nemzetközi útvonalakhoz közeli elhelyezkedése, valamint a Prologis szakértelme és rugalmassága miatt rendkívül vonzó ajánlatot tehettünk új ügyfelünknek. Sok sikert kívánunk a ROHLIG SUUS Logistics-nek új disztribúciós központjában, és örömmel tekintünk a gyümölcsözÅ‘ együttműködés folytatása elé.”

 

„A ROHLIG SUUS Logistics fejlÅ‘désének léptéke és gyorsasága valamint befektetéseinek minÅ‘sége példátlan az iparágban. Megállapodásunk a Prologis-szal idén számunkra a negyedik fontos változás az ingatlanok területén – két személyre szabott logisztikai komplexumot már megnyitottunk Czeladź és PoznaÅ„ városokban, és Łódź-ban található üzletágunkat egy nagyobb, modern, A osztályú létesítménybe költöztettük. Ezek a lépések jelentÅ‘sen javítják működési képességeinket, és hatással lesznek szolgáltatásaink további fejlesztésére” – mondta Daniel Franke, a Rohlig Suus Logistics szerzÅ‘déses logisztikáért, belföldi disztribúcióért és IT megoldásokért felelÅ‘s igazgatósági tagja.

 

„A piac alapos, mélységi ismerete indokolta az elsÅ‘, 2009 óta elkészült lengyelországi spekulatív építkezésünk folytatását, amelyet erÅ‘s pénzügyi helyzetünk tett lehetÅ‘vé" – tette hozzá Bartosz Mierzwiak, a Prologis lengyelországi képviselÅ‘je és alelnöke. "PiacvezetÅ‘höz méltóan, remek érzékkel készültünk fel ügyfelünk szükségleteire, és így tudtuk kiadni ezt a modern létesítményt.”

 

A Prologis Park Janki három modern disztribúciós létesítményt tartalmaz, összesen 91 000 négyzetméteren. A park Janki-ban, a Varsó-Katowice útvonal mellett, Varsó központjától 15 kilométerre délkeletre található. A ROHLIG SUUS Logistics olyan nagy ügyfelekhez csatlakozik a parkban, mint az EURO NET, amely 49 300, vagy a No Limit, amely 9 300 négyzetméter területet bérel.

 

A Prologis varsói régióban található hét disztribúciós parkja összesen több mint 700 000 négyzetméter területet foglal magában. A Prologis a vezetÅ‘ a lengyelországi logisztikai és disztribúciós létesítmények piacán, több mint 1,9 millió négyzetméter területet kínál 22 disztribúciós parkban (2012. június 30-i adat).

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 1000m²
2019. 04. 15.
** 300 - 400m²
2019. 04. 04.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Log2

Gyár u. 2.

kiadó raktár571 m2
bérleti díj5.5 - 5.5 €/m²/hó+áfa

M47 Vállalkozói Park

Maglódi út 47.

kiadó raktár2197 m2
bérleti díj3.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(76) "/raktarpiaci-hir/A-Prologis-kiadta-spekulativ-letesitmenyet-Janki-ban/42298/"
string(12) "3.84.182.112"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"