2011. évi "CIJ Awards" mindhárom díjnyertes épületét a Market kivitelezte

Közép-Kelet Európa legjelentősebb ingatlanfejlesztői szaklapja, a CIJ (Építészet és Befektetés) idén is odaítélte - az évek sorában immár hetedik alkalommal - a legjobb ingatlanfejlesztések díjait. Mindhárom díjazott kategória, a legjobb iroda-, a legjobb bevásárlóközpont és a legjobb szállodafejlesztés kivitelezője is a Market Építő volt. Érdekes módon a válság emelkedő beruházási színvonalat és a környezettudatosság ugrásszerű növekedését eredményezte a tekintélyes szaklap szerint a hazai építőipari piacon 2011-ben.

Különösen nagy fontosságot ad az eseménynek a világgazdasági válság és a hazai építÅ‘ipar helyzete. Mindezek ellenére az év folyamán világossá vált és a jelölt projektek is arról tanúskodtak, hogy a napjainkban befejezett beruházások minÅ‘sége emelkedik. Ez egész Közép- és Kelet-Európára jellemzÅ‘, mivel a végfelhasználók egyre válogatósabbak és a bankok tovább szigorították hitelezési feltételeiket.  A minÅ‘ség általános javulása mellett a fejlesztÅ‘k reagáltak az erÅ‘södÅ‘ társadalmi nyomásra is azáltal, hogy az építés és tervezés során soha nem látott figyelmet fordítottak a környezeti fenntarthatóságra.


A CiJ Díjak odaítélésénél a szakmai zsűri és a közönség szavazatait is figyelembe veszik. Ezek alapján a Legjobb irodafejlesztés kategóriában az Officium Irodaház nyert, a Legjobb bevásárlóközpont címet a szegedi Árkád kapta, míg a Legjobb szállodafejlesztés díjat a Bohém Arthotelnek ítélték.

 

Mindhárom dínyertes épület kivitelezÅ‘je a WING Zrt. és Scheer Sándor  tulajdonában álló Market ÉpítÅ‘ Zrt. volt. Mára a Market ÉpítÅ‘ egyértelműen Magyarország piacvezetÅ‘ magasépítÅ‘ vállalkozásává vált. Magyar tulajdonban lévÅ‘ fÅ‘vállalkozás, mely szakmai tudásának, megbízhatóságának és tisztességes piaci magatartásának köszönhetÅ‘en sorra nyeri el a hazai és nemzetközi megbízásokat. Így, miközben a hazai építÅ‘ipar teljesítménye csökken, addig a Market ÉpítÅ‘ jelentÅ‘s növekedést ért el.

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 15 - 30m²
2021. 06. 09.
** 10 - 30m²
2021. 06. 02.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

City-Trans bértárolás, raktározás

Bécsi út 30-34.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

Ócsai úti raktár, iroda

Ócsai út 1

kiadó raktár282 m2
bérleti díj3 - 3.7 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(100) "/raktarpiaci-hir/2011-Acvi-CIJ-Awards-mindhAirom-dAsjnyertes-AcpAfletAct-a-Market-kivitelezte/31394/"
string(10) "3.80.5.103"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"