2011. évi "CIJ Awards" mindhárom díjnyertes épületét a Market kivitelezte

Közép-Kelet Európa legjelentősebb ingatlanfejlesztői szaklapja, a CIJ (Építészet és Befektetés) idén is odaítélte - az évek sorában immár hetedik alkalommal - a legjobb ingatlanfejlesztések díjait. Mindhárom díjazott kategória, a legjobb iroda-, a legjobb bevásárlóközpont és a legjobb szállodafejlesztés kivitelezője is a Market Építő volt. Érdekes módon a válság emelkedő beruházási színvonalat és a környezettudatosság ugrásszerű növekedését eredményezte a tekintélyes szaklap szerint a hazai építőipari piacon 2011-ben.

Különösen nagy fontosságot ad az eseménynek a világgazdasági válság és a hazai építÅ‘ipar helyzete. Mindezek ellenére az év folyamán világossá vált és a jelölt projektek is arról tanúskodtak, hogy a napjainkban befejezett beruházások minÅ‘sége emelkedik. Ez egész Közép- és Kelet-Európára jellemzÅ‘, mivel a végfelhasználók egyre válogatósabbak és a bankok tovább szigorították hitelezési feltételeiket.  A minÅ‘ség általános javulása mellett a fejlesztÅ‘k reagáltak az erÅ‘södÅ‘ társadalmi nyomásra is azáltal, hogy az építés és tervezés során soha nem látott figyelmet fordítottak a környezeti fenntarthatóságra.


A CiJ Díjak odaítélésénél a szakmai zsűri és a közönség szavazatait is figyelembe veszik. Ezek alapján a Legjobb irodafejlesztés kategóriában az Officium Irodaház nyert, a Legjobb bevásárlóközpont címet a szegedi Árkád kapta, míg a Legjobb szállodafejlesztés díjat a Bohém Arthotelnek ítélték.

 

Mindhárom dínyertes épület kivitelezÅ‘je a WING Zrt. és Scheer Sándor  tulajdonában álló Market ÉpítÅ‘ Zrt. volt. Mára a Market ÉpítÅ‘ egyértelműen Magyarország piacvezetÅ‘ magasépítÅ‘ vállalkozásává vált. Magyar tulajdonban lévÅ‘ fÅ‘vállalkozás, mely szakmai tudásának, megbízhatóságának és tisztességes piaci magatartásának köszönhetÅ‘en sorra nyeri el a hazai és nemzetközi megbízásokat. Így, miközben a hazai építÅ‘ipar teljesítménye csökken, addig a Market ÉpítÅ‘ jelentÅ‘s növekedést ért el.

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 15 - 25m²
2019. 12. 06.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár2300 m2
bérleti díj3.5 - 0 €/m²/hó+áfa

inNove Business Park

Táblás u.39.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

2000 nm-es csarnok

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár2300 m2
bérleti díj3.5 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(100) "/raktarpiaci-hir/2011-Acvi-CIJ-Awards-mindhAirom-dAsjnyertes-AcpAfletAct-a-Market-kivitelezte/31394/"
string(13) "3.234.214.113"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"