Raktárpiaci hírek


Leesik az állad: íme az első pesti rozsdaövezeti fejlesztés látványképei

Egyedülálló, többek között egy kéthektáros közparkot is magában foglaló rozsda-városfejlesztési koncepciót alkotott az első, kifejezetten rozsdaövezeti projekt fejlesztője. A volt Láng Gépgyár területére (a XIII. kerületi, Forgách utcai metrómegállónál) egy egyedi mikroklímájú, a tervek szerint egymilliárd euró (mintegy 360 milliárd forint) értékű, környezettudatos városnegyedet terveztek az önkormányzattal egyetértésben, olyan hiánypótló vegyes funkciókkal, amelyek új színt hoznak a 13. kerület lakóinak életébe. (És nem utolsó sorban nulla áfával vásárolhatók majd itt lakások - a szerk.) (more…)


Húsz esztendős lett a Robertson Hungary

A Robertson Hungary immár húsz éve tevékenykedik a hazai piacon, kereskedelmi ingatlanok területén. A cég kizárólagos és közös bérbeadási megbízásainak volumene jelenlegi több mint 230 000 négyzetméter irodai és ipari ingatlant foglal magában Budapesten és az agglomerációban. 2001 óta működik magyar tulajdonban lévő vállalkozásként, idén júliusban pedig újabb fejezet kezdődött el a cég történetében, mégpedig a Robertson Property Management Zrt. felvásárlásával. Sikerekből és mérföldkövekből azonban korábban sem volt hiány, ennek bemutatásához kanyarodjunk vissza húsz évvel ezelőttre! (more…)


Íme Közép-Európa legnagyobb falfestménye – színes, szélesvásznú…

Elkészült az ország, és egyben Közép-Európa legnagyobb falfestménye: pár napja fejeződött be régió művészeti falfestése 4880 négyzetméteren Biatorbágyon, amely a CTP Management Hungary Kft. biatorbágyi logisztikai központjának homlokzatát díszíti. (more…)