Új igazgatót nevezett ki logisztikai alapja élére a Goodman

Emmanuel Van der Stichele foglalja el a Goodman Európai Logisztikai Alapjának (Goodman European Logistics Fund – GELF) igazgatói posztját. A szakember a teljes körű stratégiáért, az Alap kezeléséért és működéséért, valamint az Igazgatóságnak, a Befektetési Bizottságnak és a befektetőknek szóló jelentésekért felel majd.

A GELF Európa egyik legnagyobb, tőzsdén kívüli logisztikai alapja. A GELF 1,6 milliárd euró értékű portfóliójába (2011. szeptemberi állás szerint) 11 ország 86 ingatlana tartozik, amelyek összesen 2,8 millió négyzetméternyi raktárterület foglalnak magukban. “Meggyőződésem, hogy az alap új vezetőjének kinevezésével tovább erősödik a Goodman európai logisztikai platformjának pozíciója a jövőbeni növekedés, a tranzakciós tevékenységek és a teljesítmény terén egyaránt” – mondta Danny Peeters, a Goodman európai igazgatója. Novemberben a GELF 400 millió eurós, részben elsőbbségi kibocsátás keretében megvalósított tőkeemelést hajtott végre, valamint megállapodást kötött egy új, 800 millió eurós finanszírozási csomagról. A tőkeemelés és a megnövelt hitelkeret révén az Alap befektetési lehetőségekhez jut a Csoport folyamatban lévő fejlesztéseiben és a tágabb piacon is. Az Alap portfóliójába tartozó ingatlanokra kötött bérleti szerződések időtartama súlyozott átlagban mintegy 5 év, ügyfelei között olyan blue chip vállalatok sorakoznak, mint a Kuehne & Nagel, az Amazon, a DHL vagy a DSV.

 

Emmanuel Van der Stichele szakmai pályafutása

 

Emmanuel Van der Stichele több mint 17 éve tevékenykedik a pénzügyi és az ingatlanszektorban. Ez idő alatt számos ügylet lebonyolításában vett részt az ingatlanrészvény- és hitelpiacokon, az állami és a privát szférában egyaránt. Mielőtt a Goodmanhez csatlakozott, a szakember a Credit Suisse magántőke csoportjának, majd ingatlan-finanszírozási és értékpapírosítási részlegének munkatársaként dolgozott. Ezt megelőzően a JP Morgan és a KBC Bank ingatlanvállalati finanszírozási csoportját erősítette, ahol elsődleges részvénykibocsátásokban (IPO), valamint számos ingatlanalap feltőkésítésében vett részt.

Forrás: Goodman
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Medimpex Raktárcsarnok

Felsőkert utca 6.

kiadó raktár900 m2
bérleti díj5.9 - 6.2 €/m²/hó+áfa

198m2-től eladó raktár, műhely, telephely Nagytarcsa

Ganz Ábrahám utca 2.

kiadó raktár4000 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Citypoint9 - Gubacsi út 24.

Gubacsi út 24.

kiadó raktár325 m2
bérleti díj3.5 - 4.2 €/m²/hó+áfa

Gödöllõi Ipari Park

Pattantyús Ábrahám krt. 2.

kiadó raktár1000 m2
bérleti díj8 - 5.9 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(83) "/raktarpiaci-hir/Uj-igazgatot-nevezett-ki-logisztikai-alapja-elere-a-Goodman/30637/"
string(12) "54.224.234.8"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"