Új bérlő az M0-Business Parkban

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen képviselte a Constructa Asset Management céget a Carvall Investors oldalán a Gebrüder Weiss logisztikai vállalattal kötött 3,900 négyzetméterre szóló bérleti szerződés megkötésében a szigetszentmiklósi M0 Central Business Parkban.

A Gebrüder Weiss, mely egy logisztikával és szállítmányozással foglalkozó ismert családi vállalkozás 2012. márciusában költözött a park területére. Tarró Emília a C&W budapesti irodájának ipari részlegvezetője elmondta: “Mint az M0 Central Business Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége büszkén erősítjük meg az ismert nemzetközi logisztikai vállalat, a Gebrüder Weiss szerződéskötését: Örülünk, hogy egy ilyen kiemelkedő bérlő költözik az üzleti parkba és bízunk benne, hogy a bérbeadó rugalmassága és az épület tulajdonságai hosszú távon kielégítik majd a Gebrüder Weiss ingatlanigényeit.”

 

Bencsics Balázs, a Gebrüder Weiss logisztikai vezetője hozzáfűzte: “Örülünk, hogy beköltözhetünk a magas színvonalú M0 Central Business Parkba, mely a saját dunaharaszti ipari épületünk közelében található. Ez a jövőbeni terjeszkedési lehetőség mellett egy másik fontos tényezője volt a döntésünknek.” Patrick Rebel, a Constructa vagyonkezelési vezetője elmondta: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Gebrüder Weiss az M0 Central Business Parkba költözött. A C&W profi ingatlan bérbeadási csapatának köszönhetően, az elmúlt 4 hónap során a park telítettségi szintje növekedett és reméljük, hogy ez a folyamat a jövőben is folytatódik majd, és ezen kiemelkedő bérlő több, hasonló bérlőt vonz majd a még üresen álló területekre.”

Az M0 Central Business Park, Szigetszentmiklóson, Budapesttől 17 kilométerre található. A terület közvetlen összeköttetésben áll több belföldi és külföldi úthálózattal, melyek az M0 autópályán közelíthetők meg Budapest deli része felé. A jó elhelyezkedésnek köszönhetően a terület minden irányból könnyen megközelíthető és a fent említett M0 összekötő könnyű elérést biztosít az M1, M7 és M5 autópályák felé is. Az M0 Central Business Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége aC&W.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Kaposvár - Állomás utca

Állomás utca 24.

kiadó raktár1080 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Ram-Dunatec Kft

Budafoki út 64.

kiadó raktár4852 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Irodaház kereső

string(55) "/raktarpiaci-hir/Uj-berlo-az-M0-Business-Parkban/38703/"
string(14) "34.229.175.129"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"