Régiós előléptetések a Prologis-nál

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat négy előléptetésről számolt be a közép- és kelet-európai régióban.

·         Mark Zulverelőlépett a szenior alelnök, régiós operatív igazgató pozíciójába.  Mark, aki 13 éve dolgozik a vállalatnál, és kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a piacot és a Prologis portfólióját illetően. Az üzemeltetési csapat vezetőjeként, kollégái továbbképzéséért és külső partneri kapcsolatok fejlesztéséért lesz felelős. Mark nemrégiben levezényelte 11 lengyelországi Prologis disztribúciós létesítmény eladását a Hines Global REIT Poland Logistics Holding I LLC részére.

 

·         Bartosz Mierzwiak-ot előléptették szenior alelnökké, a Prologis lengyelországi képviselőjévé. Bartosz 2010-ben csatlakozott a Prologis csapatához lengyelországi képviselő alelnökként, és azóta is erős hangsúlyt fektetett a szoros, bizalmi kapcsolatok kiépítésére kollégáival és ügyfelekkel egyaránt. Három építési, bérbeadási és értékesítési csapatot vezetett sikerre, és ezzel nagyban hozzájárult a vállalat régiós fejlődéséhez.

 

·         Ewa Zawadkaelőlépett alelnökké, a lengyelországi fejlesztések vezetőjévé. Korábbi szerepében, az üzletfejlesztési csapat vezetőjeként Ewa olyan sikeres együttműködési modellt fejlesztett ki az ügyfelekkel, amely négy, személyre szabott (build-to-suit) project megállapodásának aláírását eredményezte. 2007-es csatlakozása óta tapasztalatokat szerzett a nemzetközi értékesítés, ügyfélszolgálat, logisztika, valamint a logisztikai folyamatok optimalizálását elősegítő projektek implementációja terén, beleértve a disztribúciós központok szervezését és bizományos értékesítését is.

 

·         Marek Fischer lengyelországi projektmenedzsment igazgatóválépett elő. Az üzletfejlesztési csapat tagjaként felelős az ajánlatok előkészítéséért, és a személyre szabott (build-to-suit) projektek befektetéseinek kiértékeléséért, implementációjáért és felügyeletéért. Marek 2005-ben csatlakozott a Prologis-hoz, 30 éves tapasztalatával a kereskedelmi ingatlanfejlesztés területén kiváló szakértő a nagyterületű, kulcsrakész disztribúciós központok fejlesztésének menedzselése terén.

 

Ben Bannatyne, a Prologis ügyvezető igazgatója és regionális vezetője elmondta: „Gratulálok a csapatnak jól megérdemelt kinevezéseikhez, amely nem csupán kemény munkájuk, szakértelmük és tapasztalataik eredménye, de jól tükrözi elkötelezettségüket is a csúcsminőségű szolgáltatások nyújtása iránt, partnereink és ügyfeleink részére. Sikereik hozzájárultak folyamatos növekedésünkhöz, és a régióban elért legjobb munkáltató pozíciónkhoz.”

 

A Prologis vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában, 3,5 millió négyzetméteres portfóliója Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában üzemel (2013. június 30-i adatok).

Forrás: ProLogis
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 100 - 400m²
2018. 02. 19.
** 1000 - 1100m²
2018. 02. 12.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

MetLog Celldömölk

Csokonai utca 53.

kiadó raktár4859 m2
bérleti díj2.2 - 0 €/m²/hó+áfa

C21 Iroda és Raktárbázis

Béke u. 21-29.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj4 - 0 €/m²/hó+áfa

Szekszárdi raktár kiadó

Avar utca 8842/33 hrsz

kiadó raktár3377 m2
bérleti díj3.5 - 4 €/m²/hó+áfa

X. Gergely utcában raktár - telephely eladó-kiadó

Gergely u. 112 A-B.

kiadó raktár1700 m2
bérleti díj2.5 - 3.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(59) "/raktarpiaci-hir/Regios-eloleptetesek-a-Prologis-nal/44423/"
string(13) "54.167.29.208"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"