Krisztina Palace új bérlői

A Buda központjában található Krisztina Palace, Budapest egyik legmodernebb és legikonikusabb ’A’ kategóriás irodaháza, örömmel köszönti két új bérlőjét. A Krisztina Palace irodaházat 2009-ben vásárolta meg az Union Investment ingatlan befektető vállalat, aki megbízta az AIG/Lincoln vállalatot az ingatlan kezelési és bérbeadási feladatokkal.

Az sikeres AIG/Lincoln jelenleg 340,000 négyzetméter területet kezel Magyarországon és 1,2 millió négyzetmétert világszerte. 

 

Az Union Invesment ingatlanportfoliójába 300 ingatlan tartozik világszerte, 18,3 milliárd euro értékben. 2011-ben a vállalat 1,4 milliárd eurót fektetett ingatlanba, és ez a szám 2012-re várhatóan 1,7-2 milliárd euróra rúg majd.

 

Matthias Gerloff azUnion Investmenttőlelmondta: “Elsődleges célunk a Krisztina Palace kihasználtságának növelése és bízunk benne, hogy az épület magas minőségének és modern technológiájának köszönhetően ezt elérjük. Rendkívül rugalmas bérleti feltételeket nyújtunk a bérlőknek és sok féllel tárgyalunk jelenleg is. Közelmúltbéli sikereink közé tartozik a híres, magyar Leroy étteremlánc, valamint a Flairspring enteriőr designer cég beköltözése. Arra számítunk, hogy a továbbiakban a fennmaradó üres irodaterületeket az épület kiváló elhelyezkedésének, valamint kialakításának köszönhetően nagy irodabérlők foglalják majd el.”

 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield Partnere és irodabérbeadási vezetője hozzátette: “A budapesti és legfőképpen a bel budai irodapiac folyamatosan fejlődik és a nehéz gazdasági helyzet ellenére egyre több bérlő választja ezt az alpiacot. A fejlett infrastruktúra sok bérlőt vonz és a hasonló minőségű közeli irodák feltöltődése folyamatos. A bérbeadó rugalmassága és az épület összehasonlíthatatlan. Mind nagy nemzetközi vállalatoknak, mind kisebb cégeknek és központoknak ideális épület. Reméljük, hogy a megújult üzemeltetési stratégiának és az irodabérbeadási szakemberek hozzáértésének köszönhetően az épület rekord idő alatt megtelik és hosszú távú ingatlan megoldást nyújt majd a bérlőknek. ”

 

Az épület közös-kizárólagos bérbeadó ügynökségei a Cushman & Wakefield és aGVA Robertson.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Nagykanizsai logisztikai központ

Vár utca 12/B.

kiadó raktár428 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

ÁTI-Sziget Ipari Park

Pf.: 18.

kiadó raktár36000 m2
bérleti díj2.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Irodaház kereső

string(50) "/raktarpiaci-hir/Krisztina-Palace-uj-berloi/42937/"
string(14) "34.229.175.129"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"