A Prologis új üzletfejlesztési csapatot hoz létre Lengyelországban

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, új lengyelországi üzletfejlesztetési csapat létrehozását jelentette be, amely az országban futó négy új projekttel kapcsolatos ügyféligényekre fog koncentrálni.

A személyre szabott (build-to-suit, BTS) projektek és előre kiadott létesítmények iránti megnövekedett kereslet miatt a lengyelországi Prologis megerősíti fejlesztési csapatát, és további vezetői forrásokat rendel az új fejlesztések, a földkészletek értékesítése és a kulcspiacokon (Stryków, Poznań, Wrocław és Chorzów) megvalósítandó új projektekhez, ahol a vállalat készen áll 568 000 négyzetméter ipari terület kiépítésére, és alkalom adtán egyéb új fejlesztési lehetőségek kiaknázására is. A Prologis mindig is kiemelkedő fejlesztőnek számított a közép-kelet-európai régióban (különösen Lengyelországban), és tervük az, hogy a vállalat a kulcsfontosságú lengyelországi logisztikai csomópontokban és folyosókon megfeleljen a megnőtt ügyféligényeknek az egyre kevesebb készlettel rendelkező környezetben, ahol a kedvező piaci körülmények miatt az ügyfelek igénye egyre növekszik a Prologis legfőbb erősségét jelentő modern, fenntartható létesítmények iránt.

 

„Ügyfeleink a gyors és megbízható információk mellett versenyképes árajánlatot, és a legfrissebb technológiát alkalmazó disztribúciós létesítményeket várnak el tőlünk” – mondta a projekt kezdeményezője, Bartosz Mierzwiak a Prologis lengyelországi képviselője és alelnöke. „Az új üzletfejlesztési csapat létrehozása egyszerre használja fel a személyre szabott projektek terén szerzett szakértelmünket és tapasztalatainkat, illetve azt a képességünket, hogy ki tudjuk szolgálni a számos különféle iparágban aktív ügyfeleink igényeit. Az ügyfélközpontú csapat kereskedelmi és technikai szakértőkből áll, és a projekt teljes időtartama alatt azon fog dolgozni, hogy a projektek megfeleljenek az elvárásoknak, valamint időben és a költségvetés határain belül elkészüljenek.”

 

A csapatot Ewa Zawadzka vezeti majd üzletfejlesztési igazgatóként, aki már több mint öt éve a Prologis szenior bérbeadási menedzsere. Munkáját támogatja Kris Pauwels, egy nemzetközi BTS projekt szakértő, a Prologis alelnöke és ügyfélkapcsolati menedzsere, valamint Marek Fisher üzletfejlesztési projektmenedzser, aki több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanlétesítmények fejlesztése terén, és hét éve dolgozik a Prologis-nál.

 

„Örülök, hogy az üzletfejlesztési csapat a vállalatunkon belüli kollégákból állt össze” – tette hozzá Bartosz Mierzwiak. „A csapat minden egyes tagja alaposan ismeri a Prologis elvárásait és az előttünk álló célokat. Az elmúlt három évben keményen dolgoztunk azon, hogy megteremtsük a kulcsfontosságú fejlesztési helyszíneket Lengyelországban, és ezek most készen állnak a kezdésre. Ez a csapat elkötelezett a projektek sikeres lefuttatása mellett.”

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 800 - 1200m²
2017. 11. 20.
** 15 - 20m²
2017. 11. 16.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

Eladó Biatorbágyi telephely

Baross Gábor utca

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Prologis Park Budapest - M1

kiadó raktár10264 m2
bérleti díj3.5 - 3.5 €/m²/hó+áfa

ÁTI DEPO Zrt. Győri Depó

Kandó K. u. 17.

kiadó raktár4000 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Zemplén Park

Berecki utca 32.

kiadó raktár692 m2
bérleti díj1 - 1 €/m²/hó+áfa

Székesfehérvár - Börgöndi raktár

Börgöndi út 53.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(90) "/raktarpiaci-hir/A-Prologis-uj-uzletfejlesztesi-csapatot-hoz-letre-Lengyelorszagban/38734/"
string(12) "54.81.139.56"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"