A JAS-FBG marad a ProLogis létesítményeiben

Az átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó JAS-FBG lengyelországi szerződés-hosszabbításainak részletei

•    9 507 négyzetméter raktárterület a ProLogis Park Będzin II-ben, amely az A4-es autópályától nyugatra, Będzin és Sosnowiec határán fekszik, harminc kilométerre a Pyrzowice nemzetközi repülőtértől.

•    6 313 négyzetméter raktárterület a ProLogis Park Wrocław-ban, amely Bielany Wrocławskie-ben, Wrocław központjától tizenöt kilométerre, A4-es autópálya mellett található. A JAS-FBG ebben a parkban 1 961 négyzetméterrel bővítette is bérelt területét.

•    6 121 négyzetméter terület a ProLogis Park Poznań II-ben, Tarnowo Podgórne-ben, tizenöt kilométerre Poznań belvárosától.

„Vállalatunk dinamikus növekedése és a ProLogis-szal közös múltunk miatt hosszabbítottuk meg mindegyik bérleti megállapodásunkat, és bővítettük a bérelt területet” – mondta Daniel Chodukiewicz a JAS-FBG logisztikai igazgatója. „A ProLogis disztribúciós központok stratégiai elhelyezkedése és a szolgáltatások minősége is nagyban közrejátszott a döntésünkben.”

„Büszkék vagyunk, hogy az ügyfeleink elégedettek a ProLogis-szal folytatott együttműködésükkel” – mondta Bartosz Mierzwiak, a ProLogis lengyelországi képviselője. „Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, és hozzájáruljunk piaci sikereikhez.”

„Mindig örömünkre szolgál, ha mindkét fél elvárásainak meg tudunk felelni tanácsadási szolgáltatásunkkal” – mondta Renata Osiecka, a tranzakció során brókerként közreműködő Axis Real Estate menedzsment partnere. „Őszintén reméljük, hogy a megállapodások aláírása újabb dinamikus növekedési periódus kezdetét jelenti a JAS-FBG számára.”

Több mint 2,1 millió négyzetméter raktárterületet, 105 épületet és 25 disztribúciós parkot tartalmazó portfoliójával a ProLogis a vezető raktárterület-szolgáltató Lengyelországban.

Forrás: Szezám Kft.
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Medimpex Raktárcsarnok

Felsőkert utca 6.

kiadó raktár900 m2
bérleti díj5.9 - 6.2 €/m²/hó+áfa

Autószalon és szervíz, Salgótarján

Park út 10.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Bajóti raktár

Hrsz.: 153/9

kiadó raktár1000 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

Gödöllõi Ipari Park

Pattantyús Ábrahám krt. 2.

kiadó raktár1000 m2
bérleti díj8 - 5.9 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(67) "/raktarpiaci-hir/A-JAS-FBG-marad-a-ProLogis-letesitmenyeiben/18693/"
string(12) "54.224.234.8"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"