A C&W 4 új szerződése a MOM Park Torony Irodaházban

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata, egy globális ingatlan befektetési alap, a MOM Park Torony irodák tulajdonosának képviseletében 4 új irodabérleti szerződést kötött, összesen 1,650 négyzetméter területre.

A MOM Park Torony irodaház tulajdonosa örömmel köszönti az alábbi bérlőket:

 

•            VFT –magyar tulajdonban lévő informatikai vállalat, mely 565 négyzetmétert, egy teljes emeletet vett bérbe a B1 toronyban

•            Vertis –nemzetközi biotechnológiai vállalat, mely 425 négyzetméterre írt alá szerződést a B3 toronyban

•            Rain – nemzetközi táplálék kiegészítőket gyártó vállalat, mely 430 négyzetmétert, szintén egy teljes emeletet vett bérbe a B1 toronyban

•           Boiron –nemzetközi gyógyszeripari cég, mely a B3 toronyban foglal el 220 négyzetmétert

 

A sikerrel kapcsolatban Pados Gergely Partner, a C&W Budapest irodabérbeadási részlegének vezetője elmondta: “A MOM Park Torony irodaház az egyik legkiemelkedőbb épület a budapesti irodapiacon. A jelenlegi négy tranzakció azt bizonyítja, hogy az irodaház igencsak kelendő azon bérlők körében, akik a 11. kerületben keresnek A kategóriás irodaterületet. A MOM Park Torony irodaház kiemelkedő minőséget és rugalmas bérleti feltételeket, valamint hatékony megoldásokat kínál bérlőinek. Büszkék vagyunk arra, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági időszak ellenére a MOM Park Torony irodaház ilyen jó teljesítményt nyújt.”

 

A fent említett bérleti szerződések megkötésekor a bérbeadó jogi képviseletében az Orbán & Perlaki ügyvédi iroda járt el, mely szorosan együttműködött a C&W bérbeadó ügynökséggel.

 

A MOM Park Torony irodaház 11,400 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik, 3 különálló toronyban, melyek mérete egyenként kb. 4,000 négyzetméter. Az ingatlan, Budapest 12. kerületében helyezkedik el, mely a város egyik legkedveltebb lokációja. Az épület nagy előnye, hogy közel fekszik a belvároshoz, csendes, nyugodt környezetben. Az irodaház mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A MOM Park Torony irodaházban jelenleg olyan nemzetközi bérlők irodái működnek, mint a GlaxoSmithKline, a Novell és a Cisco Systems.

 

A MOM Park Torony irodaház bérbeadójának további két jelentős budapesti ingatlan, a BC140 irodaház és az Akadémia Bank Center irodaház vannak a tulajdonában.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

Ungvár Irodaház raktár

Ungvár utca 64-66.

kiadó raktár331 m2
bérleti díj4.9 - 5.8 €/m²/hó+áfa

Nagykanizsai logisztikai központ

Vár utca 12/B.

kiadó raktár428 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Irodaház kereső

string(74) "/raktarpiaci-hir/A-CW-4-uj-szerzodese-a-MOM-Park-Torony-Irodahazban/40168/"
string(13) "34.235.127.68"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"