Prologis Park Budapest - Gyál

2360 Gyál, M-5Min. kiadó terület
2160 m2
Raktár összterület
152000 m2

Fotók / Alaprajzok

LokációSzolgáltatás

Professzionális épületmenedzsment, 24 órás őrszolgálat, személyre szabott létesítményfejlesztés


általános leírás

A Prologis Park Budapest-Gyál korszerű disztribúciós központ, amelynek nyolc épületében több mint 150 000 négyzetméter raktár- és irodaterület található. A Park a legmagasabb színvonalú épületekben kínál raktáregységeket, valamint a parkon belüli rugalmas terjeszkedés lehetőségét. A létesítmények minden modern raktározási elvárásnak megfelelnek és ideális környezetet biztosítanak a helyi és nemzetközi disztribúciós tevékenységhez. A Prologis Park Budapest–Gyál Budapest központjától 18 kilométerre délkeletre, a Ferihegyi nemzetközi repülőtértől 17 kilométerre a Románia és Szerbia felé vezető M5-ös autópálya és az M0-ás körgyűrű kereszteződésénél található.

További képek, video és helyszínrajz:

http://prologisceesearch.com/hu/estates/magyarorszag/prologis-park-budapest-gyal/


Műszaki adatok

Külső:
- Miminum 35 m mélységű rakodóudvar
- Megfelelő parkolási lehetőség személyautók és teherautók számára
- Minden oldalról bekerített park, 24-órás biztonsági szolgálattal
- Kamerarendszerrel felszerelt központi portaszolgálat

Raktár:
- Vasbeton épületszerkezet
- 10 méteres tiszta belmagasság
- A Magyar szabványoknak megfelelő ESFR sprinkler rendszer
- Tetőfelülvilágítók és füstelvezetők
- Épületen belüli tűzcsapok
- Gázüzemű feketesugárzó fűtési rendszer 5 ºC-os teljesítménnyel -15 ºC külső hőmérséklet esetén
- 5,000 kg/m2 padlóterhelhetőség, 5,000 kg-os pontterhelés
- 200 lux átlagos fényerősség
- Hörmann rendszerű (3 m x 3.2 m), szintkiegyenlítővel ellátott elekromos rakodóajtók
- Hörmann (3 m x 4.1 m) szintbeni rakodóajtók

Irodaterület:
- Rugalmas elrendezés, megfelelő szociális helyiségekkel
- Igény szerint a rakodóterületek feletti galéria szint
- Fűtés 20 ºC-ra -15 ºC külső hőmérséklet esetén
- 400 lux átlagos fényerősség
- Parapet csatorna az informatikai hálózat számáraBérlői referenciák

Iron Mountain, GE., cargo-partner, Sauflon, Géodis Calberson, Nagel Hungária, Diebold

Prologis Park Budapest - Gyál - kapcsolódó hírek

Egy hónap az átadásig, háromnegyedét már kiadták a Prologis fejlesztésnek

2014.09.05
Négy bérleti megállapodást kötöttek a még épülő varsói SBU (Small Business Unit, kisvállalati egység) létesítményben a Prologis Park Wrocław III területén, Lengyelországban.

Előléptetések a cseh és lengyel Prologis-nál

2014.08.01
Négy szakember kapott új kinevezést a cseh és lengyel Prologis-nál.

A Prologis szorosabbra fonja üzleti kapcsolatát a Tescoval és az Auchannal

2014.07.18
A Prologis ma bejelentette, hogy két kiváló minőségű logisztikai létesítményt vásárolt Magyarországon és Lengyelországban, az Invesco Real Trade-től. A vásárolt terület összesen 94 200 négyzetméter. A tranzakció során az eladót a Colliers International képviselte.

A Prologis 30 000 négyzetméteres fejlesztésbe kezd Prágában

2014.06.30
A Prologis júliusban egy 30 000 négyzetméteres épület fejlesztését kezdi meg a nemrégiben megvásárolt Prologis Park Prague Airport területén. Az épület várhatóan év végére készül el, a Prágától észak keletre fekvő park további fejlesztési potenciálja 102 000 négyzetméter.

Pozsonyban kezd 23 700 négyzetméteres spekulatív fejlesztésbe a Prologis

2014.06.18
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari-ingatlan vállalat 23 700 négyzetméteres épület fejlesztését jelentette be a Prologis Park Bratislava területén.

A DB Schenker 26 500 négyzetmétert bérel a Prologis-tól Magyarországon

2014.06.06
A Prologis Inc., a Prologis Park Budapest-Sziget 26 500 négyzetméterének bérbeadásáról állapodott meg egy régi globális partnerével, a DB Schenker vezető integrált logisztikai szolgáltató vállalattal.

94000 négyzetméternyi logisztikai bérbeadás

2014.05.26
A döbbenetes teljesítményt egyetlen cég egy adott régióban érte el, egy hónap leforgása alatt.

Drágulás várható a logisztikai ingatlanok piacán

2014.04.11
A Prologis legfrissebb kutatásában azt vizsgálta, hogy a különböző iparágak előrevetíthető fejlődése hogyan befolyásolhatja a raktáringatlanok bérbeadását és a bérleti díjak alakulását.

A Prime Cargo részére fejleszt a Prologis Lengyelországban

2014.03.17
Az új ügyfél 11 200 négyzetméteres létesítménye a Prologis Park Szczecin területén épül fel

Prágában vásárolt 16 000 négyzetméteres létesítményt a Prologis

2014.03.05
A Prologis Inc., Csehországban felvásárolta a prágai D1 zónában található, Prague Modletice D1 elnevezésű, kiváló minőségű 16 000 négyzetméteres logisztikai létesítményt. Az eladó a Centaurus Logistics S.á.r.l. volt.

Ügyfelei díjazták a Prologis-t a Eurobild Gálán

2013.12.13
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat idén másodszor is elnyerte a Eurobild „Az Év Raktára” díját.

A Prologis személyre szabott létesítményt fejleszt a TOMRA részére

2013.11.14
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy 15 éves megállapodást kötött a TOMRA vállalattal, amelynek tárgya egy 13 900 négyzetméteres, személyre szabott létesítmény a Prologis Park Bratislava területén. Az építkezés várhatóan 2014 első negyedévében kezdődik meg.

A globális logisztikai bérleti díjak több mint 5%-os éves növekedése várható

2013.10.10
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat a logisztikai létesítmények globális bérleti díjának mélységi elemzését publikálta „Kezdődik a logisztikai ingatlanciklus kellemes része: hosszantartó bérleti díj növekedés.” – című tanulmányában.

A Prologis kiváló logisztikus diákokat díjazott

2013.10.07
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat a Poznańi Logisztikai Iskolával (WSL) közösen jelentette be a legjobb végzős és legjobb mesteri szakdolgozat kategóriákban odaítélt „A Prologis a legjobbakért” díj nyerteseit. A díjakat október ötödikén, az iskola 2013/2014-es tanévének megnyitó ünnepségén adták át.

Prologis Magyarország: 23 100 négyzetméter, két nagy ipari ügyfélnek

2013.10.02
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat két magyarországi ügyfelével állapodott meg bérleti szerződésük megújításáról, továbbá egyikükkel bérelt területe kibővítéséről is. A tranzakciók tárgya összesen 23 100 négyzetméter terület.

Rangos díjat nyert a Prologis lengyelországi logisztikai parkja

2013.09.25
Rangos elismerésben részesült a Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat egyik legfontosabb lengyelországi parkja, a Prologis Park Wroclaw V.

Az LPR La Palette Rouge a Prologis új ügyfele

2013.09.24
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy az LPR La Palette Rouge, az újrafelhasználható csomagolás terén vezető európai logisztikai szolgáltató Euro Pool System raklapösszesítésre specializálódott tagja két új bérleti megállapodást kötött a błonie-i és poznań-i Prologis parkok összesen 7 600 négyzetméteres területéről. A tranzakcióban a Jones Lang LaSalle ingatlanügynökség ipari részlege közreműködött.

A Prologis a fenntarthatóság Zöld Ösvényére invitálja ügyfeleit

2013.09.20
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat tegnap megnyitotta első, „Zöld Ösvény” oktató, rekreációs és sport parkját a Prologis Park Budapest-Harbor területén. Az esemény alkalmából a Prologis magyarországi csapata fát ültetett a vállalat közösségi kertjében.

Spekulatív Prologis fejlesztés Csehországban

2013.09.19
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy egy 22 500 négyzetméteres spekulatív létesítmény fejlesztésébe kezdett a Prologis Park Prague D1 West terültén.

A Prologis négy bérleti megállapodást kötött Csehországban

2013.09.06
– A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat négy bérleti megállapodást kötött Csehországban, amelyek tárgya összesen 26 600 négyzetméter terület.

Régiós előléptetések a Prologis-nál

2013.08.27
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat négy előléptetésről számolt be a közép- és kelet-európai régióban.

A CCC meghosszabbította bérleti szerződését a Prologis Park Wroclaw IV területén

2013.08.22
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat megújította bérleti szerződését a CCC Group-pal, a legnagyobb cipőipari gyártó vállalattal, a lengyelországi cipő-kiskereskedelmi piac vezetőjével. A megállapodás tárgya a Prologis Park Wroclaw IV 10 900 négyzetméteres területe.

A Prologis félmillió négyzetmétert adott bérbe

2013.08.13
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat megtartotta beszámolóját a közép- és kelet-európai régióban elért első féléves eredményéről.

A Prologis Build-to-Suit létesítményét fejleszti a Wroclaw V. területén

2013.04.16
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat az első negyedévben megállapodott egy 18 300 négyzetméteres személyre szabott (BTS) létesítmény fejlesztéséről a Tradis, az Eurocash Group tagja részére, a Prologis Park Wroclaw V. területén. Ez már a harmadik, a parkon belül fejlesztett BTS létesítmény kevesebb, mint két éven belül.

Növekszik az igény a Prologis Park Bratislava iránt

2013.04.08
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat az első negyedévben két új bérleti megállapodást kötött a Prologis Park Bratislava hetes számú épületének területéről. Az épület ezzel elérte a 70 százalékos kihasználtságot, egyetlen 7 800 négyzetméteres kiadó egységgel.

56 000 négyzetmétert adott bérbe a Prologis Szlovákiában

2013.03.25
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat három ügyfelével hosszabbította meg bérleti megállapodását a szlovákiai Prologis Park Bratislava és a Prologis Park Nove Mesto összesen 56 000 négyzetméteres területéről.

A Prologis és a Norges Bank Investment Management 2,4 milliárd eurós vegyesvállalata

2013.03.21
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette a Norges Bank Investment Management-tel (NBIM), a Norvég Kormányzati Nyugdíjalap globális kezelőjével közös vegyesvállalata, a 2,4 milliárd eurós (3,1 milliárd dolláros) Prologis European Logistics Partners Sàrl (PELP) létrehozásának lezárását.

A Fiege és a Prologis újabb megállapodása

2013.03.20
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat megújította a Prologis Park Hegyeshalom egyes épületének 8 300 négyzetméteres területéről szóló bérleti megállapodását a Fiege-vel, Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatójával. Ezzel egyidejűleg a Fiege az épületben még rendelkezésre álló 3 100 négyzetméterrel is kibővítette bérelt területét.

Egymillió négyzetmétert adott bérbe a Prologis

2013.02.13
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat 2012-es évértékelése során 1,16 millió négyzetméter ipari disztribúciós terület bérbeadásáról számolt be a közép- és kelet-európai régióban, amelynek 60%-a lengyelországi tranzakciók eredménye.

A Prologis a „Világ 100 legfenntarthatóbb vállalata” között

2013.01.24
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy 2013-ban rákerült a „Világ 100 legfenntarthatóbb vállalata” listára a davosi Világgazdasági Fórumon Svájcban. A világ leghitelesebb vállalati fenntarthatósági ranglistája, a „Global 100” szektor-specifikus „fenntarthatósági” mutatók alapján tartalmazza a világ 100 legjobban teljesítő vállalatát

A Stokrotka a Prologis Park Teresinben - Új bérleti megállapodás több mint 27 000 négyzetméterről -

2013.01.17
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy bérleti megállapodást kötött a Stokrotka vállalattal, a Prologis Park Teresin 27 000 négyzetméteres területéről, 2012 negyedik negyedévében. A vállalat, amely a Trading Group of Emperia SA része, egy lengyelországi szupermarket és élelmiszerbolt hálózat tulajdonosa. A tranzakcióban közreműködött a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó vállalat.

A Stokrotka 27 ezer négyzetmétert bérel a Prologis Park Teresinben

2013.01.15
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy bérleti megállapodást kötött a Stokrotka vállalattal, a Prologis Park Teresin 27 000 négyzetméteres területéről, 2012 negyedik negyedévében. A vállalat, amely a Trading Group of Emperia SA része, egy lengyelországi szupermarket és élelmiszerbolt hálózat tulajdonosa. A tranzakcióban közreműködött a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó vállalat.

A Prologis vegyesvállalatot alakít Európában

2012.12.21
Prologis, Inc. (NYSE: PLD) a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy aláírta a végleges megállapodást a Prologis European Logistics Sárl, egy euró dominanciájú vegyesvállalat létrehozásáról. A vállalat egy a Prologis tulajdonában lévő, 11 globális európai célpiacot átfogó, magas minőségű disztribúciós létesítményekből álló portfóliót vásárol majd fel.

A Teleplan megújította 13 400 négyzetméteres bérleti szerződését

2012.12.20
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy a Teleplan, amely a számítógépek, kommunikációs és fogyasztói elektronikai eszközök területén nyújt technológiai aftermarket (garanciális és garancián túli) szolgáltatásokat, megújította 13 400 négyzetméteres bérleti megállapodását a Prologis Park Prague D1 East területén.

A Prologis 27 400 négyzetmétert adott bérbe Uzice-ben

2012.12.11
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat két új bérleti megállapodást írt alá a Prága északi részétől kevesebb, mint 30 kilométerre található Prologis Park Prague-Uzice területére vonatkozóan.

Kimagasló eredményeket ért el a Prologis Magyarországon

2012.11.06
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat kimagasló magyarországi eredményekről számolt be. Az összesen mintegy 100 000 négyzetméter területet lefedő harmadik negyedéves tranzakciók eredményeképpen a vállalat azonnal elérhető területeinek aránya 15%-ra csökkent a magyarországi piacon.

A Prologis kiadta spekulatív létesítményét Janki-ban

2012.10.24
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy 25 500 négyzetmétert adott bérbe a Prologis Park Janki területén a ROHLIG SUUS Logistics részére, amely egyike a három legnagyobb átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatnak Lengyelországban.

A Prologis csökkentette a kiadó területek arányát

2012.10.19
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy a harmadik negyedévben három új megállapodást írt alá, melyek tárgya két varsói disztribúciós park összesen körülbelül 31 000 négyzetméter területének bérbeadása.

Bővített a DHL a Prologis Park Dąbrowa területén

2012.10.16
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, a harmadik negyedévben további 10 800 négyzetmétert adott bérbe a Prologis Park Dąbrowa területén a DHL-nek, amely a világ vezető postai és logisztikai csoportjának, a Deutsche Post DHL-nek a része.

Lezárult a Prologis Park Sosnowiec eladása

2012.10.11
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat és a Hines Global REIT, egy houstoni központú nyilvános, nem tőzsdei, ingatlanbefektetési, a Hines által finanszírozott tröszt ma bejelentette a lengyelországi Prologis Park Sosnowiec eladását a Hines Global REIT, Inc. részére. Az összesített eladási ár körülbelül 19,9 millió euró.

Virágzó disztribúciós üzlet Közép- és Kelet-Európában: a Prologis továbbra is vezető pozícióban

2012.08.09
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat ismertette a régióban az ipari logisztikai piacon elért első féléves eredményeit. A Prologis a régió öt országában (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovákia) aktív, és az elsőszámú disztribúciós létesítmény üzemeltető a régiós piacon.

A Prologis új üzletfejlesztési csapatot hoz létre Lengyelországban

2012.07.18
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, új lengyelországi üzletfejlesztetési csapat létrehozását jelentette be, amely az országban futó négy új projekttel kapcsolatos ügyféligényekre fog koncentrálni.

A Prologis ipari parkja kapta meg először Mo.-n a Breeam-in Use

2012.07.16
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy a Prologis Park Budapest-Sziget egyes épülete sikeresen, „nagyon jó” eredménnyel teljesítette a „BREEAM-In-Use” audit követelményeit. A 10 755 négyzetméteres létesítmény az első ipari épület Magyarországon, amely megkapta ezt a minősítést.

A UTi Hungary a Prologis Park Budapest-Szigetet választotta

2012.07.12
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, megújította bérleti megállapodását a UTi Hungary Logistics LLC-vel, a régió egyik vezető logisztikai szolgáltatójával, melynek tárgya 20 589 négyzetméter ipari terület.

Erős első negyedévet zárt a Prologis Európában

2012.05.22
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, kiváló európai működési eredményekről számolt be az első negyedév végén.

Új Prologis fejlesztés Szlovákiában

2012.05.15
A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, 47 000 négyzetméteres fejlesztésbe kezd Szlovákiában. A Prologis Park Bratislava (DC7) fejlesztése két szakaszban történik, az első, 24 500 négyzetméteres fejlesztési fázis 2012 márciusában kezdődött, és várhatóan a harmadik negyedévben ér véget.

A Prologis új bérbeadással erősíti kapcsolatát a DHL-lel Lengyelországban

2012.04.24
A Prologis a Prologis Park Dąbrowa 33 800 négyzetméteréről szóló új bérleti szerződést kötött a DHL Exel Supply Chain-nel, amely a világ vezető postai és logisztikai csoportjának, a Deutsche Post DHL-nek a része.

Nagy üzletet ütött nyélbe a Prologis Pozsonyban

2012.04.16
A Prologis Park Bratislava összesen 18 000 négyzetméter területének bérbeadása három bérleti megállapodás eredménye. A tranzakciók részletei az alábbiak:

605 millió dollár értékben kereskedett a Prologis

2012.04.03
A Prologis 2012 első negyedévében körülbelül 605 millió dollár értékű épület- és földértékesítést hajtott végre Európában, amely bevételből körülbelül 485 millió dollár volt a Prologis részesedése.

Véglegesítették a Prologis portfólióját

2012.04.03
A Prologis és a Hines, egy magántulajdonban lévő globális ingatlanbefektetési, fejlesztési és menedzsment vállalat bejelentette a Prologis portfóliójának 163 796 négyzetméteres részéről szóló, a Hines Global REIT Poland Logistics Holding I LLC részére történő eladási tranzakció lezárását. A teljes eladási ár körülbelül 130 millió dollár.

A Prologis 2011-es régiós évértékelője

2012.02.15
A Prologis Varsóban tartotta meg a régiós ipari ingatlan piacon a 2011-es évben elért eredményei értékelését. A vállalat az elmúlt tizenkét hónapban több mint egymillió-hétszázezer négyzetméter területet adott bérbe a régióban, amelynek mintegy 58%-a lengyelországi terület volt. Ezzel a kimagasló eredménnyel a Prologis több mint 400 000 négyzetméterrel meghaladta saját tavalyi rekordját.

A Prologis húszszázalékos növekedésről számolt be a régióban

2011.11.24
A Prologis közzétette az év első három negyedévének eredményeit. 2011. január elsejétől szeptember 30-ig a vállalat több mint 930 000 négyzetméter területet adott bérbe Közép- és Kelet-Európában, ami éves szinten 20%-os növekedést jelent. Az aláírt megállapodások több mint fele lengyelországi területekről szól.

Budapest kikötőjében terjeszkedik az Iron Mountain és a Lekkerland

2011.11.23
A Prologis két, összesen több mint 26 000 négyzetméter disztribúciós területről szóló bérleti szerződését hosszabbította meg Budapesten. A tranzakciók részletei a következők:

Személyre szabott projektek a Prologistól

2011.08.22
A Prologis két új, személyre szabott (build-to-suit) projektet fejleszt Csehországban és Szlovákiában, amelyeknek a részletei a következők:

A Geodis a ProLogis új ügyfele Lengyelországban

2011.07.18
A Geodis Calberson Polska, az SNCF (Francia Vasutak) logisztikai és nemzetközi szállítmányozási részlege, a Prologis Park Wrocław 10 000 négyezetméteres területét veszi bérbe, amelyet lengyelországi bútordisztribúciós tevékenysége központi raktáraként fog használni. A tranzakcióban közreműködött a Colliers International ingatlanügynökség.

Újabb nagy egyesülés fejeződött be: ProLogis&AMB

2011.06.06
„Az egyesülés két nagyszerű vállalatból teremt egy még erősebb globális ipari ingatlan vállalatot” – mondta Hamid R. Moghadam, elnök és társ-vezérigazgató. „A jövőben letisztult stratégiánk alapján aknázzuk ki a globális növekedési lehetőségeket kiváló minőségű logisztikai ingatlanokból álló portfóliónk, sikeres magántőke ügyleteink, pénzügyi szilárdságunk és tehetséges csapatunk segítségével.”

Tovább pörög a ProLogis Lengyelországban

2011.05.25
A ProLogis három új bérleti megállapodást kötött a wrocław-i körgyűrű mellett, a városközponttól hét kilométerre, délkeletre fekvő Graniczna utcai ProLogis Park Wrocław III összesen több mint 15 000 négyzetméter területére.

További lengyelországi ProLogis bérleti megállapodások

2011.05.04
A ProLogis 35 500 négyzetméter modern raktárterületet adott bérbe a ProLogis Park Teresin területén az átfogó export és import logisztikai szolgáltatásokat nyújtó, a nemzeti és nemzetközi útvonalakon a szállítás minden módját alkalmazó Solid Logistics részére.

A ProLogis szlovákiai portfóliója 100%-ban kiadva

2011.04.20
A ProLogis szlovákiai portfóliója a még folyamatban lévő néhány tranzakció lezárásával elérte a teljes kihasználtságot. A tranzakciók részletei:

Irányadó vételi ajánlatot tett az APG és a Goodman a ProLogis European Propertiesre

2011.04.13
Az APG Algemene Pensioen Groep és a Goodman Csoport a ProLogis European Properties FCP rendes részvényeire szóló készpénzes ajánlat benyújtását tervezi, további befektetőkkel együttműködve. Az APG és a Goodman nemrégiben tett nem kötelező érvényű ajánlatot („Irányadó Ajánlat”) a tervezett ügyletre vonatkozóan.

Két új létesítményt fejleszt a ProLogis a régióban

2011.04.08
A ProLogis megkezdte ötödik wrocław-i parkja építését: a két build-to-suit (BTS) fejlesztés összesen 41 000 négyzetméter modern raktárterület kialakítását jelenti a közép- és kelet-európai régióban.

A Rhenus ismét a ProLogist választotta

2011.03.31
A bérleti megállapodás szerint a Rhenus Contract Logistics, egy átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó európai vállalat 17 200 négyzetmétert vesz bérbe a ProLogis Park Błonie területén. A tranzakció során a Colliers International ingatlanügynökség brókerként közreműködött.

Az NTA vonattal érkezik Teresinbe

2011.03.25
A megállapodás értelmében az NTA, egy nemzetközi teherfuvarozó vállalat 6 000 négyzetmétert bérel a ProLogis Park Teresin területén.

Tükrök a ProLogis Park Hegyeshalomban

2011.03.17
A ProLogis 9 400 négyzetméter raktárterületet adott bérbe a ProLogis Park Hegyeshalom területén az SMR Automotive Mirror Technology Hungary részére, amely Észak-Amerika, Európa, Ázsia és Ausztrália szinte minden autógyárának szállít visszapillantó tükröket és holttér-figyelő rendszereket személygépkocsikhoz.

Lendületben a dél-lengyelországi régió

2011.03.02
A ProLogis 42 800 négyzetméter raktárterület bérbeadásáról kötött öt megállapodást sziléziai parkjaiban. Emellett a Wincanton meghosszabbította a sosnowiec-i ProLogis disztribúciós parkban található 16 600 négyzetméteres területéről szóló bérleti megállapodást.

A ProLogis sikeres éve Csehországban

2011.02.17
A ProLogis 2010-ben több mint egymillió négyzetméter területet adott bérbe a közép- és kelet-európai régióban, ebből 257 000 négyzetmétert Csehországban, ami rekord a vállalat történetében.

Egymillió egy év alatt

2011.02.16
2010-ben a ProLogis több mint egymillió négyzetméter területről kötött bérleti megállapodásokat a teljes régióban, ennek több mint hatvanegy százalékát Lengyelországban. Ez az eredmény rekord a vállalat 13 éves történetében, a ProLogis korábban még soha nem adott bérbe ekkora területet Lengyelországban és a régióban egy éven belül.

Tovább szárnyal a ProLogis

2011.02.07
Varsó – 2011. február 7. – A 48 700 négyzetméter lengyelországi raktárterületről szóló megállapodások egyikének, a német LOXX nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szolgáltató csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően a ProLogis Park Warsaw II elérte a teljes kihasználtságot.

Fuzionál a Prologis és az AMB Property

2011.02.01
Az AMB Property Corporation és a ProLogis bejelentették, hogy végleges megállapodást kötöttek a két hasonló méretű cég egyesüléséről. A tranzakció eredményeként létrejött új vállalat a világ egyik vezető ipariingatlan-üzemeltető és fejlesztő vállalata lesz.

A JAS-FBG marad a ProLogis létesítményeiben

2011.01.27
Az átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó JAS-FBG lengyelországi szerződés-hosszabbításainak részletei

A Deichmann a ProLogis Park Wroclaw III-ban

2011.01.21
A ProLogis és a Deichmann-Obuwie, a legnagyobb európai cipőbolt hálózat lengyel ága, a ProLogis Park Wrocław III közel 11 000 négyzetméteres iroda- és raktárterületéről kötött bérleti megállapodást. Az építkezés 2011 második negyedévében fejeződik be, az ügyfél ekkor veheti használatba a létesítményt.

Új BTS fejlesztéssel növekszik a ProLogis Csehországi portfoliója

2011.01.19
A Globus, Csehország egyik legnagyobb hipermarket üzemeltetője számára fejlesztett 22 350 négyzetméteres modern raktárterület a ProLogis Park Prague-Jirny területén épül, amely Prágától 20 kilométerre keletre, a D11-es autópálya első csomópontjánál található. A Globus jelenleg körülbelül 43 000 négyzetméter területet foglal el a parkban, az újonnan bérelt területet pedig az épület elkészülésekor veszi használatba.

Prologis: Európai Szállítmányozási Együttműködés

2011.01.13
A „Szállítmányozási Együttműködések Európában” című jelentés szerint a szállítási költségek az ellátási láncok teljes működési költségének mintegy harminc százalékát teszik ki, ezért a vállalatok olyan megoldásokat keresnek, amelyekkel csökkenthetik a teherfuvarozási távolságokat, vagy egyéb módon csökkenthetik a szállítmányozási költségeket. Ezen megoldások között szerepelhet akár a versenytársakkal történő együttműködés is.

A Geodis Calberon a ProLogist választotta

2010.12.14
A ProLogis és a francia államvasutak (SNCF) leányvállalataként működő, logisztikai és nemzetközi szállítmányozási szolgáltató Geodis Calberson a ProLogis Park Bucharest A1 négyes számú épületének több mint 17 300 négyzetméteres területéről kötött bérleti megállapodást.

A Solid Logistics terjeszkedik a Prologis Park Poznan II-ben

2010.12.07
Az átfogó export és import logisztikai szolgáltatásokat nyújtó, a nemzeti és nemzetközi utakon a szállítás minden módját alkalmazó Solid Logistics több mint 6 000 négyzetméter modern raktárterületről kötött bérleti megállapodást a ProLogis Park Poznań II-ben. A vállalat egyidejűleg két, összesen 8 500 négyzetméter raktárterületről szóló bérleti szerződését is meghosszabbította a disztribúciós parkban.

5 000 négyzetmétert bérel a Wincanton

2010.11.23
A Wincanton, Európa egyik vezető ellátási lánc szolgáltatója a ProLogis Park Błonie ötös számú épületében veszi bérbe az 5 000 négyzetméteres területet. A Wincanton összesen több mint 261 700 négyzetméter területet bérel huszonhat európai ProLogis parkban.

11 800 NÉGYZETMÉTERT ADOTT BÉRBE A PROLOGIS LENGYELORSZÁGBAN

2010.11.16
A ProLogis 11 800 négyzetméteres területről kötött negyedik negyedévi bérleti megállapodást egy vezető csomagolt fogyasztási cikk vállalattal Lengyelországban.

A Prologis 6 800 négyzetmétert adott bérbe Csehországban

2010.10.22
A legújabb bérbeadási megállapodás tárgya a csehországi, osztravai fejlesztési portfolió 6 800 négyzetméteres területe, amelyet a legnagyobb csehországi és szlovákiai könyvnagykereskedés logisztikai részlege vett bérbe.

Több mint egymilliárd dolláros üzlet az ingatlanpiacon

2010.10.19
A ProLogis sajtóközleményben tudatta, hogy mintegy 1.02 milliárd dollárért (200 milliárd forint) adja el a Blackstone Real Estate Advisors leányvállalatainak az észak-amerikai ipari ingatlan portfóliójukat, kisebbségi tulajdonrészüket egy szállodában, valamint a ProLogis három ingatlanalapban való részesedését.


további hírek...


KAPCSOLAT, BÉRBEADÁS

Prologis
Prologis
+36.1.577.7700
Hunyadi Zsuzsanna
Hunyadi Zsuzsanna

+36.1_.577.7700

Írj a hirdetőnek

Prologis Park Budapest - Gyál

ajánlatkérés küldése

Hasonló ingatlanok

Goodman Gyáli Logisztikai Központ

Goodman Gyáli Logisztikai Központ

kiadó: 9627 m²
0 - 0 €/m²/hó
Prologis Park Budapest-Batta

Prologis Park Budapest-Batta

kiadó: 0 m²
0 - 0 €/m²/hó

CTPark Biatorbágy

kiadó: 0 m²
0 - 0 €/m²/hó
Prologis Park Budapest-Sziget

Prologis Park Budapest-Sziget

kiadó: 0 m²
0 - 0 €/m²/hó

JLC Warehouse

kiadó: 0 m²
0 - 0 €/m²/hó
Dél-pesti Üzleti Park

Dél-pesti Üzleti Park

kiadó: 0 m²
4.9 - 4.9 €/m²/hó

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 12 - 15m²
2018. 04. 24.
** 15 - 60m²
2018. 04. 23.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

Medimpex Raktárcsarnok

Felsőkert utca 6.

kiadó raktár900 m2
bérleti díj5.9 - 6.2 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

C21 Iroda és Raktárbázis

Béke u. 21-29.

kiadó raktár187 m2
bérleti díj6.9 - 6.9 €/m²/hó+áfa

Mozsár utcai raktár

Mozsár utca 6.

kiadó raktár864 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Társoldalak


Irodaház kereső

string(53) "/kiado-raktar/Prologis-Park-Budapest-Gyal/Gyal/1167/?"
string(13) "54.80.103.120"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"