Uniós forrásból tovább bővül Dél-pesti Üzleti Park

Több mint 93 millió forint uniós támogatást nyert a Dél-pesti Üzleti Park új üzemcsarnok-fejlesztése „Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése - ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása” című pályázaton az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Programja keretében.Az „F” üzemcsarnok fejlesztésének célja: termelő és szolgáltató tevékenységeket kiszolgáló üzemcsarnok építése és alapinfrastruktúra-fejlesztés, valamint szolgáltatásfejlesztés vonzó befektetési környezet kialakítása érdekében.

Az új beruházásból nemcsak új üzemcsarnokot építenek, hanem segítséget jelent ez a nehéz helyzetben lévÅ‘ építÅ‘ipar munkahelymegÅ‘rzésében is. A Dél-pesti Üzleti Park az egyetlen city logisztikai park, amely idén banki finanszírozást kapott a bÅ‘vüléshez és építkezést indíthatott aláírt bérleti szerzÅ‘dések birtokában.

Jelenleg nagyon kevés ipari- és raktárcsarnok, és fejlesztés épül az országban. A Dél-pesti Üzleti Park azért kivétel, mert a mai piaci igényeknek megfelelÅ‘, költséghatékony épületeket kínál.  Népszerűségét emellett a belváros közeli lokáció, a jó megközelíthetÅ‘ség, a kitűnÅ‘ minÅ‘ség és az egyedi igényekre szabott megoldások biztosítják. A központ egyaránt alkalmas termelési, disztribúciós és nagykereskedelmi célokra, emellett magas minÅ‘ségű irodaterületeket is kínál cégközpontok részére. FejlesztÅ‘je, a stabil és tÅ‘keerÅ‘s WING, a hazaipiac vezetÅ‘ szereplÅ‘je, széleskörű tapasztalatokkal bír kereskedelmi ingatlanok és egyedi épületek megvalósításában.

A részben EU-forrásból megvalósuló csarnoképület, az „F” üzemcsarnok a bérlÅ‘i igények maximális figyelembe vételével, személyre szabott módon valósul meg, így optimális infrastrukturális keretek között kezdhetik meg termelÅ‘-szolgáltatási tevékenységüket az ide települÅ‘ cégek. A csarnok már meglévÅ‘ bérlÅ‘i között van egy a központi, regionális szemüvegkészítÅ‘ műhelyét működtetÅ‘ vállalat.

Az új bérleményeket az év második felében adják át. A finanszírozó az Unicredit Bank, kivitelezÅ‘ a Market ÉpítÅ‘.

Az új fejlesztés elkészültével a központ közel kerül teljes kiépítettségének eléréséhez. A city logisztikai központ bérbeadottsága folyamatosan meghaladja a 80%-ot. Jelenleg is több bérlÅ‘jelölttel folynak elÅ‘rehaladott tárgyalások a fejlesztés alatt álló épületre, melynek betelepítésével jelentÅ‘s számú új munkahely jön létre.

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 15 - 30m²
2021. 06. 09.
** 10 - 30m²
2021. 06. 02.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

City-Trans bértárolás, raktározás

Bécsi út 30-34.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

Appeninn - Schweidel Logisztikai Központ

Schweidel József u. 3.

kiadó raktár15 m2
bérleti díj3 - 4.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(82) "/raktarpiaci-hir/UniAss-forrAisbAsl-tovAibb-bAlvAfl-DAcl-pesti-Aozleti-Park/38670/"
string(10) "3.80.5.103"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"