Új Starbucks kávézó nyílt Budapesten

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata segítette az ismert amerikai kávézólánc, a Starbucks legújabb boltnyitását Budapest szívében, az Imobilia Zrt. tulajdonában lévő exkluzív Fashion Streeten. A Starbucks új egysége június 15.-én nyílt meg, 162 négyzetméter eladótérrel és 100 négyzetméter terasszal.

Herczku Györgya Starbucks ingatlanokért felelÅ‘s vezetÅ‘je elmondta: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy Budapest méltán híres bevásárló utcájában, a Fashion Streeten nyithattuk meg új üzletünket, mely régi vágyunk volt. Az üzlet tökéletes elhelyezkedésének köszönhetÅ‘en, Budapest legforgalmasabb metrócsomópontjában,  hosszú távú sikerre számítunk. Reméljük, hogy az új egység még több ember számára teszi majd lehetÅ‘vé a híres „Starbucks élmény” megtapasztalását és még több hű vásárlót szerez majd a márkának”

 

Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetÅ‘je hozzátette: “Örülünk, hogy az éveken át tartó egyeztetési folyamat eredményeképp lezárhattuk ezt a jelentÅ‘s tranzakciót. Azzal, hogy a Starbucks beköltözött a korábbi Coffee Heaven kávézÅ‘ területére a Fashion Streeten, elmondhatjuk, hogy ezen forgalmas üzlet bérlÅ‘je egy modern, divatos és magas minÅ‘ségű márka. Bízunk benne, hogy a lokáció hosszú ideig kielégíti majd a Starbucks igényeit.”

 

Elekes András, az Immobilia Zrt. ÜgyvezetÅ‘je elmondta: “A közelmúltbéli Starbucks tranzakcióval és a Magyar divattervezÅ‘, a Nanushka nemrégiben aláírt hosszú távú bérleti szerzÅ‘désével a Fashion Street csaknem teljesen feltöltött, nemzetközi és helyi bérlÅ‘kkel. Bízunk benne, hogy az új bérlÅ‘k tovább emelik majd a hely elismertségét és hamarosan további bérlÅ‘ket vonzanak a még szabadon álló két üres egységbe. ”

 

Az új Starbucks üzlet a Fashion Streeten a Deák Ferenc utca és a Deák Ferenc tér forgalmas keresztezÅ‘désében helyezkedik el és a kávézólánc 7. üzlete Budapesten. A Fashion Street kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetÅ‘je a Cushman & Wakefield. A Fashion Street több mint 8 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák Ferenc utcában, közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A tervet, a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztÅ‘ dolgozta ki a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadóval közösen. A Fashion Street bérlÅ‘i között olyan nemzetközi márkák is megtalálhatók, mint a Byblos, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Mexx, Lloyd, Benetton, Sisley, Furla, Daniele Alessandrini  és a Lacoste. A Fashion Streeten a Vapiano, a Friday’s és a Planet Sushi vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint itt található a Vodafone egyedi SmartStore üzlete is.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 110 - 130m²
2019. 06. 07.
** 60 - 80m²
2019. 05. 29.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Tulipan Park

Huber u. 5.

kiadó raktár2962 m2
bérleti díj3.5 - 3.7 €/m²/hó+áfa

Kistelek Ipari ingatlan M5 mellett

kiadó raktár1707 m2
bérleti díj2.5 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(60) "/raktarpiaci-hir/Uj-Starbucks-kavezo-nyilt-Budapesten/37856/"
string(13) "34.207.78.157"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"