Szinte alig van már Buda új üzletközpontjának üres üzlete

A nehéz gazdasági helyzet ellenére is kiemelkedő a Hegyvidék Központ bérbeadása. Az üzlethelyek majd kétharmada már bérlőre talált tíz hónappal a megnyitás előtt és a közelmúltban elkezdődött a legfelső szinten kialakításra kerülő felsőkategóriás irodák bérbeadása is.

A különleges XII. kerületi üzletközpont még meglévÅ‘ üzlethelyeiért a válságot meghazudtoló az érdeklÅ‘dés. Bizonyos profilok már teljesen beteltek. Mindez a minÅ‘ségi és egyedi szolgáltatások iránti valós piaci keresletet támasztja alá. A közelmúltban írt alá bérleti szerzÅ‘dést a Wolford prémium fehérnemű és divatmárka és elÅ‘rehaladott tárgyalások folynak további divatmárkákkal, nemzetközi dekor-kozmetikai cégekkel és vendéglátó cégekkel.

Nemrégiben elindult az 1.560 m²-es irodaszint bérbeadása is, ahol már 50 m²-tÅ‘l bérelhetÅ‘ek, maximálisan az egyedi igényekre szabott, környezettudatos, panorámás, „A” kategóriás irodák. Az irodaszintre jellemzÅ‘ a rugalmas oszthatóság és a sok természetes fény. A különleges és presztízsértékű környezet mellett, számos modern kényelmi feltétel - például 24 órás biztonsági szolgálat, nagyszámú parkoló, igény szerint raktározási lehetÅ‘ség - áll a leendÅ‘ bérlÅ‘k rendelkezésére. A fenntartható működést biztosító technológiák alacsony üzemeltetési költséget tesznek lehetÅ‘vé.


A központ már korábban leszerzÅ‘dött bérlÅ‘i között található az OTP Bank, mely a kerület legnagyobb lakossági fiókját nyitja meg itt kiterjedt privátbanki szolgáltatásokkal, a CBA Prima a vezetÅ‘ szupermarket lánc vagy az ország egyik legjobb borkereskedése, a Bortársaság. Ezeken túl a Líra Könyvesbolt, a Príma Pék, a Semiramis Kávézó, a Rue d’ Avignon francia cukrászda, a Petit Pain szendvicsbár, a Brandt Virág, a Culinaria Hegyvidék delikát és biobolt, a DR Med patika, a Happy Box, a Travel del Mar utazási iroda, az Írisz Szalon (tisztító, cipész és varroda) és egy prémium zöldség-gyümölcsbolt is a leendÅ‘ bérlÅ‘k közt szerepel.

A Hegyvidék Központ igényes, minÅ‘ségi és barátságos hangulatú kisközpont, ahol az ide látogatók kellemes környezetben, kényelmesen intézhetik napi ügyeiket és vásárlásaikat, szervezhetik találkozóikat. JellemzÅ‘je a szolgáltatásközpontúság, a kitűnÅ‘ átláthatóság és könnyű eligazodás. A gyors ügyintézést, a kitűnÅ‘ megközelíthetÅ‘ség, a kiváló tömegközlekedési kapcsolatok és a nagyszámú parkolóhely is segíti. Az idelátogatók maximális kényelmét szolgálják a családi parkolóhelyek.A központ környezettudatos megoldásokkal a meglévÅ‘ igényekre, ugyanakkor már a jövÅ‘ szempontjainak figyelembe vételével épül. A szigorú nemzetközi BREEAM védjegy "nagyon jó" minÅ‘sítését célozza meg. Az energia hatékony működés eredményeként költséghatékony üzemeltetést garantál. Az idÅ‘tálló anyaghasználat vagy a szelektív hulladékgyűjtés mellett, felhasználja az esÅ‘vizet és az épület szürkevizét öntözéshez és a mosdók, mellékhelyiségek öblítéséhez. A környezetkímélÅ‘ közlekedés elÅ‘segítését kerékpártárolókkal szolgálja.
 

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 100 - 400m²
2020. 09. 29.
** 110 - 140m²
2020. 09. 28.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Eladó/Kiadó M0-M5 Ócsa ipari parkban telephely, raktárbázis

pesti úti major

kiadó raktár3500 m2
bérleti díj3 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Ferihegy Ipari Park

Új Ecseri út 2.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj3 - 3 €/m²/hó+áfa

PRIZMA LOGISZTIKA KFT.

Prizma út 2.

kiadó raktár2500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(88) "/raktarpiaci-hir/Szinte-alig-van-mAir-Buda-Aoj-AfzletkApzpontjAinak-Afres-Afzlete/32018/"
string(12) "3.235.105.97"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"