Sikeres a Wing szegény gyerekeket támogató ösztündíj-programja

Egy éve indította útjára a WING, a vezető magyar ingatlanvállalkozás egyedülálló kezdeményezését, a lakótelepi szegény gyerekek megsegítésére létrehozott ösztöndíj-programját. A program sajátossága, hogy egyedileg alkalmazkodik a szegény gyerekek igényeihez, életkörülményeihez. Személyre szabott.

2011-ben négy gyerek kapta meg a tanév folyamán a rendszeres anyagi támogatást. A gyerekek kiválasztására a családi helyzetüket, képességeiket jól ismerÅ‘ alapítvány munkatársai tettek javaslatot. Az alapítvány speciális mentor-programot dolgozott ki, minden gyerek mellé velük együttműködÅ‘, Å‘ket jól ismerÅ‘ felnÅ‘tt mentor-segítÅ‘ket jelölt ki. Ők mérik fel, hogy az egyes gyerekeknek mire van szükségük és a pénz felhasználását is Å‘k ellenÅ‘rzik.

 

A WING célja, hogy munkájával hozzájáruljon a tevékenységi helyszíne, a város fejlÅ‘déséhez. Ez nem csak az épített környezetre vonatkozik, hanem a benne élÅ‘ emberek, és ezen belül is fÅ‘leg a társadalomtól leszakadó fiatalok megsegítésére. Az ösztöndíj-program ennek a célnak a teljesítésére jött létre. A WING a sikert látva, folytatja a megkezdett segítségnyújtást, a jövÅ‘ tanévben is biztosítja a diákok havi támogatását, illetve bÅ‘víti a programot és újabb kisdiák számára nyit lehetÅ‘séget a belépésre. A cég bízik abban, hogy példáját más cégek, szervezetek is követik, és sikerül széleskörű és hatékony hátteret teremteni a lakótelepeken élÅ‘ szegény gyerekek kitörési lehetÅ‘ségének megteremtésére.

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Eladó/Kiadó M0-M5 Ócsa ipari parkban telephely, raktárbázis

pesti úti major

kiadó raktár3500 m2
bérleti díj3 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Bábolnai raktárbázis

Dr. Köves J. u. 2.

kiadó raktár100 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

3. kerületi Műhely- és Raktárház

Kiscsikós köz 14.

kiadó raktár1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(92) "/raktarpiaci-hir/Sikeres-a-Wing-szegAcny-gyerekeket-tAimogatAs-ApsztAfndAsj-programja/38782/"
string(12) "3.235.85.115"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"