Nagyléptékű budapesti ingatlanfejlesztésre készül a HB Reavis

Közép-Kelet-Európa vezető ingatlanfejlesztő vállalata, a HB Reavis bejelentette, hogy a közeljövőben tervezett nagyléptékű irodafejlesztéséhez 3 hektár nagyságú telkeket vásárolt Budapest egyik legfrekventáltabb területén. A telkek megvásárlásával a vállalat több mint 120 ezer négyzetméternyi bruttó bérbeadható területtel rendelkező budapesti irodafejlesztését készíti elő.

A júniusban több tulajdonostól megvásárolt telkek Budapest XIII. kerületében, a Váci út, a Róbert Károly Körút és az Árboc utca által határolt területen találhatóak. Elhelyezkedésüknek köszönhetÅ‘en a terület kiváló lehetÅ‘séget nyújt az irodafejlesztésre, hiszen a város egyik legfrekventáltabb részén fekszik, amely számos közlekedési eszközzel megközelíthetÅ‘. 
 
A HB Reavis a terület központi elhelyezkedését és kitűnÅ‘ közlekedési lehetÅ‘ségeit kihasználva, - az igényes európai bérlÅ‘k valamennyi követelményét figyelembe vevÅ‘ - korszerű és rugalmas irodai környezetet kíván létrehozni. A vállalat továbbá kiemelt figyelmet fordít a városkép szépítését szolgáló közösségi terek, zöld területek és szolgáltató létesítmények kialakítására. 
 
„Tavaly átadott irodaházunk, a Váci Corner Offices sikere bizonyíték arra, hogy a bérlÅ‘k a minÅ‘ségi, modern és környezettudatos irodák mellett teszik le voksukat Budapesten. A most elindításra kerülÅ‘, a maga nemében egyedülálló projektünk az elkövetkezÅ‘ évek egyik meghatározó budapesti ingatlanfejlesztése lesz, amellyel egy új korszakot nyitunk mind a nagyléptékű kereskedelmi ingatlanfejlesztések, mind a munkahelyi dizájn terén. A kiváló minÅ‘ségű irodák mellett éttermek, kávézók, üzletek és kommunális terek növelik majd ügyfeleink számára a fejlesztés vonzerejét” – mondta Radnóty Zoltán, a HB Reavis magyarországi ügyvezetÅ‘je.
Forrás: HB Reavis
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár2300 m2
bérleti díj3.5 - 0 €/m²/hó+áfa

PRIZMA LOGISZTIKA KFT.

Prizma út 2.

kiadó raktár2500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Repülőtéri Multimodális Logisztikai Központ, Debrecen

Repülőtéri út 12.

kiadó raktár3000 m2
bérleti díj5 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár2300 m2
bérleti díj3.5 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(91) "/raktarpiaci-hir/NagylAcptAckAp-budapesti-ingatlanfejlesztAcsre-kAcszAfl-a-HB-Reavis/45524/"
string(14) "35.168.111.191"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"