Megnyitja kapuit Magyarország első környezettudatos üzletközpontja

2012. október 12-én, pénteken nyit Magyarország és Budapest legújabb bevásárlóközpontja, a Hegyvidék Központ. A 6500 négyzetméteres, családias hangulatú kisközpont arra készül, hogy a környezettudatosságot szem előtt tartva minőségi szolgáltatásokat és termékeket kínáljon megfizethető áron.

Az XII. kerületi Apor Vilmos tér évtizedek óta a kereskedelem helyszíne. A Hegyvidék Központ megálmodásával ez a tradicionális funkció új életre kel a legmagasabb igényeket is kielégítÅ‘, környezettudatos formában. Az elsÅ‘ hazai "zöld" üzletközpontkülönlegessége a többi között, hogy itt tölthetÅ‘ elÅ‘ször az országban a legmodernebb elektromos jármű a bevásárlás alatt, az üzletközpont hasznosítja az esÅ‘vizet és újra hasznosítja - tisztítás után - a csapvizet is. Az épület tetején közel ezer négyzetméternyi zöld tetÅ‘ található, amely a levegÅ‘ tisztításában és az épület hÅ‘háztartásában is szerepet kap. A környezetkímélÅ‘ közlekedés elÅ‘segítését pedig kerékpártárolók szolgálják.

A központ a napi, heti bevásárlás kényelmes intézésén, a kellemes kávézáson túl ízelítÅ‘t nyújt a hazai és a nemzetközi gasztronómia legjavának speciális kínálatából és a divatvilág máshol nem található világmárkái is elérhetÅ‘ek itt.

Az épület tervezése során egy családias hangulatú, emberléptékű üzletközpont létrehozása volt a cél. Az otthonosság érzését az eleganciával ötvözÅ‘ épületbelsÅ‘t a kitűnÅ‘ átláthatóság és könnyű eligazodás jellemzi. Nem kell senkinek sem hosszasan keresgélnie, míg meg tud venni egy csokor virágot, vagy éppen a reggeli újságját.

A szolgáltatások igénybevételéhez a parkolás is megoldott, a kétszintes mélygarázsban nagyszámú parkolóhely áll majd rendelkezésre. A családi és parkolóhelyek szintén az ide látogatók maximális kényelmét hivatottak szolgálni.  Az új üzletközpont az autósok mellett, a gyalogosok számára is egyszerűen megközelíthetÅ‘. A környék tömegközlekedési ellátottsága kiváló, az Apor Vilmos téren több buszjárat és a villamos is megáll.

A ház különlegessége a belsÅ‘ térben, az épület csaknem teljes magasságában végigfutó kortárs mű,a világ legnagyobb lentikuláris művészeti alkotása. Kép, ami minden oldalról új színeket és dimenziót mutat a szemlélÅ‘nek és egyedi élményt nyújt. A művészet iránti elkötelezÅ‘dést a legfelsÅ‘ szinten, a Hegyvidék Galérián helyet kapó gyermekrajzok is jelzik, a Szépia Rajziskola diákjainak munkái.

Az épület tájékozató rendszere is egyedi. Az infopult arcfelismerÅ‘ rendszere automatikusan életkor és nem szerint képes ajánlani az üzletek kínálatából, személyre szabottan.

A Hegyvidék Központ 2012-ben Budapest egyetlen újonnan épülÅ‘ kereskedelmi fejlesztése , ami a WING Zrt. beruházásában  valósul meg és létrejöttével hozzávetÅ‘leg 200 új munkahely létesül a kerületben.

A WING az egyik legnagyobb magyar ingatlanvállalkozás, professzionális cég, aki stabil és tÅ‘keerÅ‘s pénzügyi hátterének és több mint tíz éves ingatlanpiaci tapasztalatának köszönhetÅ‘en, jelen gazdasági helyzetben is képes volt sikeres beruházás magvalósítására. A projekt finanszírozója a Hypo Noe Gruppe Bank AG, Ausztria egyik vezetÅ‘ bankja, amely több mint 120 éves múltra tekint vissza. A projektcsapat további tagjai, a WING leányvállalatai a kivitelezÅ‘ Market ÉpítÅ‘ Zrt, Magyarország elsÅ‘ számú magasépítési vállalkozása és a tervezésért felelÅ‘s Aspectus Architect Zrt. Szerdahelyi László vezérigazgató vezetésével. A bonyolító az Óbuda Újlak Zrt. volt.

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 15 - 30m²
2021. 06. 09.
** 10 - 30m²
2021. 06. 02.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

City-Trans bértárolás, raktározás

Bécsi út 30-34.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

A Prologis Ipari Park Szigetszentmiklós

kiadó raktár12000 m2
bérleti díj3.93 - 4.04 €/m²/hó+áfa

Bábolnai raktárbázis

Dr. Köves J. u. 2.

kiadó raktár100 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár5000 m2
bérleti díj2.5 - 6 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(95) "/raktarpiaci-hir/Megnyitja-kapuit-MagyarorszAig-elsAl-kAprnyezettudatos-AfzletkApzpontja/41835/"
string(10) "3.80.5.103"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"