Három igényre szabott épületet ad át a Prologis Prágában

A Prologis Inc. globális vezető ipari ingatlan vállalat bejelentette, hogy Prága környékén elkészült három, összesen több mint 76 000 négyzetméter igényre szabott (BTS) épülete.

Az átadott épületek:

 

·         32 100 négyzetmétera ÄŒerva, az önvédelmi eszközök nagykereskedÅ‘je részére a Prologis Park Prague-Airport területén. Az átadott épület egy modern cross dock létesítmény oldalsó rakodórámpával, az ügyfél kívánságának megfelelÅ‘en kialakítva.

 

·         31 730 négyzetmétera Mall.cz online elektronikai és fogyasztási cikk kereskedés részére a Prologis Park Prague-Jirny területén. A környezetbarát épület fontosabb zöld jellemzÅ‘i, egyéb fenntartható megoldások között: tetÅ‘ felülvilágítók, energiafogyasztást felügyelÅ‘ rendszer, légkondicionálás és elektromos külsÅ‘ árnyékolók.

 

·         12 350 négyzetmétergyártási terület egy autóipari szolgáltató vállalat részére, a Prologis Park Prague-Jirny területén.
 

A fejlesztő nem pihen


„A közép- és kelet-európai piacokon erÅ‘södni tervezÅ‘ vállalatok számára továbbra is az elhelyezkedés és a rugalmasság a két fÅ‘ kritérium, különösen a gyártással és az e-kereskedelemmel foglalkozó ügyfeleink körében”- mondta Martin Polák a Prologis szenior alelnöke, csehországi és szlovákiai képviselÅ‘. „Legutóbbi terjeszkedésünk a régióban jól mutatja, hogy a Prologis mennyire eltökélt megfelelni ügyfelei elvárásainak.”

 

A Prologis Park Prague-Airport jelenleg két épületbÅ‘l áll, amelyek egy 33 hektáros, összesen 63 000 négyzetméter fejlesztési potenciállal rendelkezÅ‘ földterületen találhatóak az R6-os autópálya mellett, csupán öt percre a Václav Havel prágai repülÅ‘tértÅ‘l. A park kiváló kapcsolattal rendelkezik az országos és nemzetközi közlekedési és kereskedelmi útvonalakkal a prágai körgyűrűn és a D5-ös autópályán át, amely Pilsennel és Németországgal köti össze Prágát.

 

A Prologis Park Prague-Jirny egy korszerű disztribúciós park, amely összesen 266 000 négyzetméter disztribúciós területet foglal magában. A park húsz kilométerre található Prága központjától keletre, közvetlen kapcsolattal a D11-es autópályához, amely hatékony elosztást tesz lehetÅ‘vé a hazai piacokon és szomszédos országokban egyaránt.

Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Ram-Dunatec Kft

Budafoki út 64.

kiadó raktár4852 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Ferihegy Ipari Park

Új Ecseri út 2.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj3 - 3 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(80) "/raktarpiaci-hir/Harom-igenyre-szabott-epuletet-ad-at-a-Prologis-Pragaban/45544/"
string(12) "3.84.139.101"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"