CIB Group exkluzív megbízást adott a Cushman & Wakefieldnek

A CIB Group exkluzív megbízást adott a Cushman & Wakefield Global Hospitality üzletágának, Hévíz egyetlen öt csillagos resort hoteljének értékesítésére. A hotel Nyugat-Magyarországon, hazánk második legnagyobb termál vizes tavának (hévízi tó), valamint Európa legnagyobb édesvízi tavának (Balaton) közelében található rövid autóútra Budapesttől.

“A Lotus Therme Hotel kiemelkedÅ‘ befektetési lehetÅ‘ség, mellyel egy jó hírű, bejáratott, kiemelkedÅ‘ lokációval rendelkezÅ‘ szállodához juthatunk. Hévíz több, mint egy évszázada jelentÅ‘s gyógyfürdÅ‘, melynek vize orvosi kezelések során is használt. A hotel elhelyezkedése több szempontból is kitűnÅ‘, hiszen olyan jelentÅ‘s európai városok felé vezetÅ‘ utak keresztezÅ‘désében fekszik, mint Budapest, Bécs, Graz és Bratislava” – mondta Frédéric Le Fichoux, a Cushman & Wakefield CEE régiójának Hospitality üzletágvezetÅ‘je.

 

A jó megközelíthetÅ‘ség lehetÅ‘vé teszi a nemzetközi vendégek számára is a hotel elérését. A minÅ‘ségi szolgáltatások, melyek közé tartoznak a termál medencék, a golfpályák és a teniszpályák, kellemesebbé teszik a hosszú távú tartózkodást, mely többletbevételt jelent. Nem utolsó sorban, annak köszönhetÅ‘en, hogy a CEE régió szálloda befektetési piaca fellendülni látszik, várhatóan Magyarország és Hévíz turista látogatottsága is jelentÅ‘sen megnüvekszik majd” – fűzte hozzá Frédéric Le Fichoux.

 

A Lotus Therme Hotel 232 vendégszobával, 2 konferenciateremmel, étteremmel, 2 bárral, konditeremmel, 6 medencével (egy gyógyvizes, egy Jacuzzi), 6 lyukas golfpályával, 4 teniszpályával és hozzávetÅ‘legesen 200 parkolóhellyel rendelkezik. A komplexum sétatávolságra fekszik a világhírű hévízi termál tótól, ahova Európa összes országából és Oroszországból is érkeznek vendégek, hogy annak gyógyvizében kúrálják magukat. A Hotel mind autóval, mind repülÅ‘vel (10 km) és vasúttal (8 km) is könnyen megközelíthetÅ‘.

A Cushman & Wakefield munkatársai személyesen mutatják be az ingatlant a potenciális befektetÅ‘knek, letárgyalják az ajánlatokat és a lehetÅ‘ legkedvezÅ‘bb feltételeket érik el az ügyfélnek. Felügyelik továbbá az átvilágítási procedúrát és segítik az ügyvédek munkáját is.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 110 - 130m²
2019. 06. 07.
** 60 - 80m²
2019. 05. 29.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Kistelek Ipari ingatlan M5 mellett

kiadó raktár1707 m2
bérleti díj2.5 - 0 €/m²/hó+áfa

Füredi úti raktárak

Füredi út 72-76.

kiadó raktár2000 m2
bérleti díj3 - 6 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(81) "/raktarpiaci-hir/CIB-Group-exkluziv-megbizast-adott-a-Cushman-Wakefieldnek/44054/"
string(13) "34.207.78.157"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"