Body Shop nyílt az Aréna Plázában

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó képviselte a tulajdonos Lanebridge Investment Management vállalatot a The Body Shop® kizárólagos hazai képviseletével, az Avanzo- Trade Kft-vel kötött 70 négyzetméterre szóló bérleti szerződés letárgyalásában a budapesti Aréna Plaza bevásárlóközpontban.

Az exkluzív The Body Shop® kozmetikai szaküzlet, mely több, mint 65 országban 2600 kiskereskedelmi egységgel van jelen, április 3.-án nyitja elsÅ‘ magyarországi üzletét a 65,000 négyzetméteres Aréna Pláza bevásárlóközpont egy frekventált földszinti területén. "Úgy gondoljuk, hogy az Aréna Plaza jó megítélésébÅ‘l, jó elhelyezkedésébÅ‘l és egyedülálló bérlÅ‘i összetételébÅ‘l fakadóan a legmegfelelÅ‘bb lokáció egy Magyarországon még új márka, a The Body Shop® bevezetésére. Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen az üzlet egy teljesen új koncepció szerint kerül kialakításra, mely reményeink szerint még sikeresebbé teheti hazánkban a The Body Shop® márkát.” – mondta el Banga Zsuzsanna, az Avanzo-Trade Kft. marketing vezetÅ‘je. Banga Zsuzsanna hozzátette továbbá, hogy a cég további egy üzlet nyitását tervezi az idei évben Magyarországon.

 

Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának partnere és kiskereskedelmi üzletágvezetÅ‘je hozzáfűzte: „Rendkívüli örömmel tölt el minket, hogy munkákkal hozzájárulhattunk a The Body Shop® szerzÅ‘déskötéséhez az Aréna Plázában, mely szerintünk a legmegfelelÅ‘bb hely a márka számára. Biztosak vagyunk benne, hogy az új és régóta várt kozmetikai márkabolt sok vásárlót és érdeklÅ‘dÅ‘t vonz majd, ezzel is tovább növelve az épület presztízsét, valamint hosszú távú sikereket hoz majd a márkát képviselÅ‘ Avanzo Trade Kft.-nek.” Az Aréna Pláza kizárólagos bérbeadó ügynöksége és az épület üzemeltetÅ‘je a Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlantanácsadó vállalat.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 100 - 120m²
2019. 08. 20.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

3. kerületi Műhely- és Raktárház

Kiscsikós köz 14.

kiadó raktár1324 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Kaposvár - Állomás utca

Állomás utca 24.

kiadó raktár1080 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(57) "/raktarpiaci-hir/Body-Shop-nyilt-az-Arena-Plazaban/34367/"
string(13) "100.24.209.47"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"