Újabb neves bérlő az East Gate Business Parkban

Újabb neves bérlő költözik az East Gate Business Parkba, Budapest északi vonzáskörzetének legnagyobb, 37 hektáron elterülő üzleti parkjába. A Rexel Magyaroszág Kft. a szél- és gázturbina, és vízi erőmű alkatrész-kereskedelem meghatározó cége, közel 4.000 m2 raktárt és irodát bérel.

A párizsi székhelyű Rexel-csoport a világ legnagyobb elektromos termékekkel kereskedÅ‘ vállalata: 36 országban 2.200 üzlettel és 28.000 alkalmazottal végzi tevékenységét. Az East Gate Business Park jelenleg 65.000 m2 felépített csarnokterülettel rendelkezik és a mai piaci viszonyok mellett egyedülálló módon 98 %-os bérbe adottsággal működik.

A bérlÅ‘ Rexel-csoportról:

A Rexel-csoport gyors növekedése mögött újszerű üzleti modellje és a sikeres felvásárlási stratégiája áll, 2006-ban a Rexel-csoport megvásárolta az amerikai General Electric-tÅ‘l a teljes General Supply üzletágat. Így került a Rexel Magyarország Kft. is a Rexel Csoporthoz. A Rexel Magyarország Kft. fÅ‘ profilja szerint ipari berendezéseket gyártó vállalatok számára nyújt teljeskörű ellátási lánc menedzsment szolgáltatásokat. Az Európában egyedülálló üzleti modell fókuszában az úgynevezett „C típusú” alkatrészek gyors és hatékony beszerzése, raktározása, csomagolása és a gyártási folyamtot optimálisan kiszolgáló ellátási rednszere áll. Az elkövetkezÅ‘ 1-2 év célja a további növekedés Európában, illetve Kelet- és Közép-Ázsiában. A cég regionális stratégiai központját Budapesten alakította ki.

Az East Gate Business Parkról:

Az M3-as és az M0-ás találkozásánál található, magyar tulajdonban lévÅ‘ East Gate Business Park területén raktározási és kereskedelmi célokra egyaránt alkalmas modern csarnokok és "A" kategóriás irodák találhatók.

Az Európai Unió pályázaton 500 millió forint támogatást biztosít az ipari park további fejlesztéséhez. Mindez lehetÅ‘vé teszi, hogy az elÅ‘nyben részesített gyártó és termelÅ‘ cégek az üzleti parkban a piaci bérleti díjaknál jelentÅ‘sen kedvezÅ‘bben, a szokásos piaci ár akár 60%-áért béreljenek. A kiválasztásában fontos szempont egyrészt a gyors megközelíthetÅ‘ség, a tömegközlekedési kapcsolat, másrészt a Park által biztosított igényes zöld környezet. Az itt dolgozók számára melegkonyhás étterem áll rendelkezésre a szolgáltatóházban. A nyújtott szolgáltatások sokszínűsége és a fejlesztések személyre szabott jellege alapján a központ méltán népszerű a bérlÅ‘k körében. A jelenlegi, ár-érzékeny piacon mindezek roppant komoly tényezÅ‘nek számítanak. A park teljes kiépítettségekor mintegy 140.000 m2 csarnok és irodaterületet kínál majd bérlÅ‘inek.

A népszerű üzleti park egyedülálló lehetÅ‘séget kínál elsÅ‘sorban gyártó-termelÅ‘ cégeknek, raktározási vállalatoknak rendkívül kedvezÅ‘ feltételek mellett alacsony bérleti díjon. Hosszú távra (5-10 év), az adott vállalkozásra szabott módon kialakított csarnokhelyek bérletével.


Elhelyezkedés:
- az M3 M0 találkozásánál
- a Régi Fóti út mentén
- közvetlen kapcsolat a 2A és 2B fÅ‘utakra
- a belvároshoz közel
- a fóti hipermarket-övezetben
- a Megyeri Hídtól pár percre
- helyközi buszmegálló az ingatlan bejáratánál
- külön kisbusz járat


A park bérlÅ‘i:
Rexel Magyarország Kft.
General Electric Hungary
Philip Morris Magyarország
Phoenix Pharma
ABB Kft.
Lear Corporation
VOLÁNBUSZ
Nefab Packaging Hungary
IGEPA Paper Hungary


Az üzleti park szolgáltatásai:

24 órás biztonsági szolgálat
modern kommunikációs megoldások, ISDN
korszerű létesítménygazdálkodási rendszer
szolgáltató ház: melegkonyhás étterem és kávézó, fitneszközpont, bankautomata
nagyszámú parkolóhely
vendégparkolók
vámszolgáltatás Fót területén
 

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 8000 - 1000m²
2020. 10. 28.
** 40 - 50m²
2020. 10. 23.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Eladó/Kiadó M0-M5 Ócsa ipari parkban telephely, raktárbázis

pesti úti major

kiadó raktár3500 m2
bérleti díj3 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Tópark Iroda - Raktár

Sasbérc u.

kiadó raktár490 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Log2

Gyár u. 2.

kiadó raktár949 m2
bérleti díj5.9 - 5.9 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(74) "/raktarpiaci-hir/Asjabb-neves-bAcrlAl-az-East-Gate-Business-Parkban/24021/"
string(11) "3.230.1.126"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"