Új loft iroda készül az ország legfontosabb irodalokációjában

Megkezdődött a Balance Loft fejlesztése a Váci úton.

Újabb budapesti irodaépülettel ismerkedhetnek meg az egyedi megoldások iránt érdeklÅ‘dÅ‘k. A CPI Hungary - üzletfejlesztési stratégiájának megfelelÅ‘en - folytatja felújítási programját, amelynek keretében újabb rekonstrukció indult 2016. augusztusában a Váci úti irodafolyosón elhelyezkedÅ‘ Balance Office Parkban, ahol korábbiakban májusban adták át a teljes körűen átalakított Balance Building irodaházat. Most a parkban található régi gyárépületet alakítják át exkluzív, loft típusú irodaházzá.

A különleges fejlesztés a tervek szerint 2017 novemberére fejezÅ‘dik be, de az újonnan elkészült a www.balanceloft.hu köszöntÅ‘ weboldal lehetÅ‘séget nyújt arra, hogy virtuális túra keretében bárki megnézhesse a létesítményt.Az épületnek 6500 négyzetméternyi bérelhetÅ‘ területe lesz, amely hatékonyan, rugalmasan alakítható, 350 és 5000 négyzetméter közötti irodaterületek állnak a leendÅ‘ bérlÅ‘k rendelkezésére, igényektÅ‘l függÅ‘en.  A Balance Loft szerkezetileg, műszakilag és esztétikailag is speciális megoldásokat kínál. Emberközpontú munkakörnyezetet biztosít a 3000 négyzetméter parkosított udvar is, ahol kültéri tárgyalók állnak a bérlÅ‘k rendelkezésére. Emellett pihenÅ‘padok, sportolási lehetÅ‘ségek, az épületegyüttesen belül pedig étterem, kávézó és üzlet szolgálja az itt dolgozók kényelmét.

„A Balance LOFT épületének újrapozícionálása egy rendkívül izgalmas feladat, mely folyamatos szakmai motivációt nyújt mindnyájunknak. Ez a fejlesztés nem csak a CPI magyarországi iroda-portfóliójának újragondolása szempontjából jelentÅ‘s lépés, de fontos átmenetet képez a már elvégzett épület felújítások és a tervezett, új irodaház fejlesztések között”- mondta Simonyi Balázs, a CPI Hungary értékesítési vezetÅ‘je.

„A 2016 tavaszára felújított Balance Building gyors és sikeres bérbeadási folyamata, a lokáció, és a meglévÅ‘ épületek adottságai is indokolják a Balance Office Park projekt kiterjesztését az ampullagyár régi épületére, mely az elmúlt évtizedben B típusú irodahelyszíne volt a komplexumnak. Az épület alapszerkezete lehetÅ‘vé teszi a nagy belmagasságú, látszó gépészetes kialakítást, és az épület modernizációjának, kategória emelkedésének köszönhetÅ‘en fontos eleme az egységes irodaparkként újragondolt fejlesztésnek. A Balance Loft építésével az irodacsoport fÅ‘leg az IT, telekommunikációs, illetve marketing szektorra összpontosít, ám a LOFT irodaélmény kisebb cégek számára is elérhetÅ‘vé válik, a jó oszthatóságnak köszönhetÅ‘en. ”- hangsúlyozta Bodahelyi András, a Balance Loft értékesítési menedzsere.

Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 500 - 1000m²
2019. 10. 15.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

MM Műhely és Raktárbázis

Dózsa György út 105.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

F120 Raktárbázis

Fehérvári út 120.

kiadó raktár9084 m2
bérleti díj3 - 8.1 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(92) "/raktarpiaci-hir/Asj-loft-iroda-kAcszAfl-az-orszAig-legfontosabb-irodalokAiciAsjAiban/45749/"
string(14) "34.204.189.171"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"