Épül a Hegyvidék Központ

Budapest XII. kerületének szívében épül a WING Zrt. fejlesztésében a 2012 őszén megnyíló Hegyvidék Központ. A központ különlegessége a szolgáltatás központúság és az exkluzivitás lesz. A cél, hogy mindenből a legjobbat, legszínvonalasabbat nyújtsa.

A Hegyvidék Központot fejlesztÅ‘ WING ez esetben is valós igényt elégít ki. A díjakkal is elismert, számos hazai épületet jegyzÅ‘ magyar cég annak érdekében, hogy valóban azt kínálja, amire a leendÅ‘ látogatóknak igénye van, felmérést végzett a megcélzott közönség körében. A kérdÅ‘íves piackutatás alapján, az épülÅ‘ új Hegyvidék Központba a majdani látogatók a napi ügyintézés lehetÅ‘ségét és az azt kellemesebbé tevÅ‘ szolgáltatásokat várják. Legnagyobb számban bankot, a hivatalos ügyintézés feltételeit, drogériát, pékséget, kávézót, patikát, szupermarketet és virágüzletet szeretnének. Eleget téve a kívánalmaknak, a már eddig leszerzÅ‘dött bérlÅ‘k teljesítik is ezeket az elvárásokat. A Hegyvidék Központban nyílik a kerület legnagyobb CBA Prima szupermarketje és egyik legnagyobb OTP Bank fiókja, ahol minden lakossági szolgáltatást igénybe lehet majd venni, többek között lesz Private Banking.

A szolgáltatások igénybevételéhez a parkolás is megoldott, a kétszintes mélygarázsban nagyszámú parkolóhely áll majd rendelkezésre. A vendégeket 3 kereskedelmi szinten megközelítÅ‘leg 50 üzlettel és szolgáltatással váró központ az autósok mellett a gyalogosok számára is egyszerűen megközelíthetÅ‘ lesz. A környék tömegközlekedési ellátottsága kiváló, az Apor Vilmos téren több buszjárat és a villamos is megáll.

A tervezés során különös figyelmet fordítottak a külcsínre és arra, hogy az épület illeszkedjen a környezetébe. A Hegyvidék Központ méretét tekintve, a hasonló funkciójú létesítmények között a kisebbek közé tartozik. Ezen túlmenÅ‘en meghatározó tervezÅ‘i szándék volt, hogy az épület léptékében igazodjon a környezÅ‘ házakhoz. Egyedi lesz a központ belsÅ‘ kialakítása is, jó átláthatóság, könnyű eligazodás, családias, mégis elegáns hangulat jellemzi majd. Nem kell senkinek hosszasan keresgélnie és sétálnia, míg meg tud venni egy csokor virágot, vagy a reggeli újságot. Tervezett különlegessége a liftfalon térben végigfutó növényzet, az úgynevezett "vertical garden", ami természet közelivé teszi és otthonossággal tölti meg a teret, valamint esztétikai szempontból is egyedi élményt nyújt.

Az új Hegyvidék Központ környezettudatos megoldásokkal épül a szigorú nemzetközi BREEAM védjegy "nagyon jó" minÅ‘sítését megcélozva. Újrahasznosítják az esÅ‘vizet az öntözéshez és a mosdók, mellékhelyiségek öblítéséhez. A meleg víz jelentÅ‘s részét napkollektorok biztosítják. A környezetkímélÅ‘ közlekedés elÅ‘segítésére kerékpártárolót alakítanak ki a mélygarázsban.

A fejlesztÅ‘ WING Zrt. különösen fontos szempontnak tartja, hogy az épület tervezésében és kivitelezésében magyar munkaerÅ‘t alkalmaz, részt vállalva így a magyar munkahelyek megteremtésében és megÅ‘rzésében, a gazdaság teljesítményének növelésében.


A WING-ről


A WING Zrt. az egyik legnagyobb magántulajdonban lévÅ‘ magyar ingatlanvállalkozás jelentÅ‘s projektportfolióval, befektetési tevékenységgel és ingatlanszolgáltatásra specializálódott leányvállalatokkal. A fejlesztési tevékenység során a vállalat irodákra, ipari, logisztikai és kereskedelmi célú ingatlanok megvalósítására specializálódott. A cég 850.000 m² összterületű ingatlanportfoliójába tartozik többek között az egri bevásárlóközpont, az Agria Park, az Átrium Park irodaház, a Corvinus Egyetem új épülete, a K3 irodaház, a Millenáris Irodaházak, a Máriássy Ház, a Danubius Házak, a Bajor és Polár Center, az East Gate Business Park és a Dél-pesti Üzleti Park. A WING leányvállalatain keresztül – melyek mindegyike piacvezetÅ‘ a maga területén - az ingatlanokhoz kapcsolódó szolgáltatások csaknem teljes spektrumában tevékenykedik. Szolgáltatási portfoliójába olyan cégek tartoznak, mint az ország vezetÅ‘ kivitelezÅ‘ vállalata, a Market ÉpítÅ‘, a létesítménygazdálkodásban és üzemeltetésben piacvezetÅ‘ Strabag PFS, a kereskedelmi célú ingatlanok közvetítésére és a kapcsolódó tanácsadásra szakosodott ESTON International és az anyavállalati projektek tervezésében fÅ‘szerepet játszó Aspectus Architect.

Forrás: WING Zrt.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 8000 - 1000m²
2020. 10. 28.
** 40 - 50m²
2020. 10. 23.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Eladó/Kiadó M0-M5 Ócsa ipari parkban telephely, raktárbázis

pesti úti major

kiadó raktár3500 m2
bérleti díj3 - 0 €/m²/hó+áfa

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Trigonit logisztikai szolgáltatás

Naplás út 20.

kiadó raktár3500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

2200m2 Kiskunfélegyháza Bács-fémszer Holding

csongrádi ut 112/a

kiadó raktár2200 m2
bérleti díj2.3 - 2.3 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár400 m2
bérleti díj4.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(52) "/raktarpiaci-hir/AppAfl-a-HegyvidAck-KApzpont/20643/"
string(11) "3.230.1.126"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"