A Stokrotka a Prologis Park Teresinben - Új bérleti megállapodás több mint 27 000 négyzetméterről -

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy bérleti megállapodást kötött a Stokrotka vállalattal, a Prologis Park Teresin 27 000 négyzetméteres területéről, 2012 negyedik negyedévében. A vállalat, amely a Trading Group of Emperia SA része, egy lengyelországi szupermarket és élelmiszerbolt hálózat tulajdonosa. A tranzakcióban közreműködött a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó vállalat.

A Stokrotka a 27 000 négyzetméteres kettes épület teljes egészét elfoglalja, ebbÅ‘l 5 000 négyzetméteren hűtött raktárt terveznek kialakítani. A Prologis Park Teresin a Stokrotka Lengyelország központi disztribúciós csomópontja lesz, amely a vállalat országos kiszállításainak több mint 90%-át lesz képes kezelni.

 

„Az áruk kiváló minÅ‘ségét és elérhetÅ‘ségét biztosítandó, valamint a működési hatékonyságot javítandó saját magunk építjük ki logisztikai létesítményeinket, így áruink túlnyomó többségét ezentúl közvetlenül a termelÅ‘ktÅ‘l szerezhetjük be, és nem disztribútoroktól, mint korábban” – mondta Dariusz Kalinowski, a Stokrotka menedzsmentbizottságának elnöke. „Amellett, hogy meggyÅ‘zÅ‘ ajánlatot tett, a Prologis professzionális hozzáállást tanúsított, jelentÅ‘s tapasztalatról tett bizonyságot a specializált létesítmények fejlesztése terén, valamint az élelmiszeripar elengedhetetlen ismeretét is demonstrálta.”

 

Emilia Szyszka, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere hozzátette: „Örömmel folytatjuk régóta fennálló együttműködésünket a Trading Group of Emperia SA-val, amely során teljes mértékben alkalmazzuk az élelmiszeripari cégek részére implementált projektek során szerzett tudásunkat és tapasztalatainkat. A létesítmény stratégiai elhelyezkedése, azonnali elérhetÅ‘sége, hatékony működtetése, és rugalmassága, amellyel az ügyfél igényéhez alakítható, együttesen tették lehetÅ‘vé, hogy nyertes ajánlatot tegyünk.”

 

Beata Hryniewska, a CBRE Ipari és Logisztikai üzletágának társigazgatója elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy tapasztalatunkkal és tudásunkkal segíthettük a Stokrotkát megtalálni új központi logisztikai háttérlétesítménye optimális helyszínét. A legnagyobb kihívás, aminek meg kellett felelnünk, a disztribúciós létesítmény kiválasztásának, a megállapodás aláírásának és a Stokrotka igényeihez alakított raktárterület átadásának szoros idÅ‘terve volt. A Prologis az a partner, amely az összes elvárásnak megfelelt, továbbá kényelmes bérleti határidÅ‘ket és kondíciókat kínált új ügyfelének.”

 

A Prologis Park Teresin hat épületében összesen körülbelül 160 000 négyzetméter terület található. A Park 40 kilométerre nyugatra fekszik a varsói városközponttól a nemzetközi E30-as út mellett, az A2/50-es Wiskitki csomópont közelében. A park saját vasúti mellékággal is rendelkezik, amely közvetlen kapcsolatot kínál a Nyugat-Európát a Balti országokkal és Oroszországgal összekötÅ‘ vasútvonalhoz.

 

A Prologis Park Teresin jelenlegi ügyfelei a DHL, az Ebrex Polska, a FIEGE, az NTA, a Schenker és a Viva Manufacturing.

 

A Prologis portfóliója a varsói térségben hét disztribúciós park 35 épületében több mint 700 000 négyzetméter területet foglal magában Varsóban, Janki-ban, Nadarzyn-ben, Blonie-ban, Teresin-ben és Sochaczew-ben (2012. szeptember 30-i adat).

Forrás: ProLogis
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 1000m²
2019. 04. 15.
** 300 - 400m²
2019. 04. 04.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

181m2-től eladó raktár, műhely, telephely M0-ás mellett

Asbóth Oszkár u.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Repülőtéri Multimodális Logisztikai Központ, Debrecen

Repülőtéri út 12.

kiadó raktár3000 m2
bérleti díj5 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(120) "/raktarpiaci-hir/A-Stokrotka-a-Prologis-Park-Teresinben-Uj-berleti-megallapodas-tobb-mint-27-000-negyzetmeterrol-/43228/"
string(12) "3.84.182.112"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"