93 százalékos bérbeadottságnak örvend a Green House

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadója képviselte a bérlő MSCI (Morgan Stanley Capital International) vállalatot, annak 3,694 négyzetméteres, A kategóriás irodabérleti tranzakciójában, a budapesti Green House irodaházban. A Bérbeadó Skanska Property Hungary saját magát képviselte a tárgyalások során.

AZ MSCI, a világ egyik vezetÅ‘, befektetési döntéstámogató megoldásokat kínáló vállalata hosszú távú bérleti szerzÅ‘dést írt alá és 2014 márciusában kezdi meg működését a Váci úti irodafolyosón. Az MSCI irodakialakítási munkálatait a Cushman & Wakefield Projekt Management csapata végzi.

 

Janza Ákos, az MSCI budapesti irodájának vezetÅ‘je kiemelte: “Ez a döntés jellemzi az MSCI elkötelezettségét Budapest iránt, a tökéletességet és cégünk további növekedését. Úgy hisszük a Green House jobbá teszi majd alkalmazottaink munkakörnyezetét és elÅ‘segíti, hogy a lehetÅ‘ legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek globálisan.”

 

David M. Johnston MRICS, aCushman & Wakefield budapesti irodájának iroda bérbeadással foglalkozó fÅ‘munkatársa hozzátette: “Az MSCI megbízásából alaposan áttekintettük a piaci lehetÅ‘ségeket, mely során hamar egyértelművé vált, hogy a Green House a legmegfelelÅ‘bb opció. Már az elsÅ‘ bejárás alkalmával kiderült, hogy ez az épület nyújthat valami extrát az MSCI számára. Örülünk, hogy Mi képviselhettük Őket a tárgyalások során.”

 

Grzegorz StrutyÅ„ski,a Skanska Property Hungary ÜgyvezetÅ‘je elmondta: “Örülünk, hogy sikeres tranzakciót zárhattunk az MSCI-vel a Green House irodaházban és várakozásokkal teli nézünk elébe az elkövetkezendÅ‘ évek együttműködésének. A Green House az egyelten LEED Platinum minÅ‘sítéssel rendelkezÅ‘ épület Magyarországon. Bízunk benne, hogy az épület egyedülálló fenntarthatósága, melyhez kiváló lokáció és remek technikai megoldások társulnak, egyedülálló irodai megoldás lesz majd az MSCI-nek, amelyre mindig is vágytak.”

 

A Skanska által fejlesztett Green House a budapesti irodapiac egyik kiemelkedÅ‘ épülete. Az épület átadása 2012. december 15.-én történt és mára már 93 százalékos bérbeadottságnak örvend, mellyel Budapest egyik legjobban teljesítÅ‘ épülete. A LEED Platinum minÅ‘sítéssel rendelkezÅ‘, 17,800 négyzetméteres, A kategóriás irodaépület Budapest legkeresettebb területén, a Váci úti irodafolyosón található. A fejlesztÅ‘ a munkálatok során különös figyelmet fordított a víz és energiahatékonyságra, valamint a széndioxid kibocsátás csökkentésére.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 110 - 130m²
2019. 06. 07.
** 60 - 80m²
2019. 05. 29.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Eladó ipari ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Kecskeméti út

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

X. kerületi raktár kiadó

Maláta utca

kiadó raktár600 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(75) "/raktarpiaci-hir/93-szazalekos-berbeadottsagnak-orvend-a-Green-House/44445/"
string(13) "34.207.78.157"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"