1700 négyzetméteres bérleti szerződés Haller Gardens irodaházban

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadója képviselte a bérbeadó IMMOFINANZ Group vállalatot a Computacenter számítástechnikai céggel kötött 1,700 négyzetméteres bérleti szerződés letárgyalásában, az ’A’ kategóriás, budapesti Haller Gardens irodaházban

A Computacenter Services Kft. egy új piaci szereplÅ‘ Magyarországon, aki egy globális ügyfélszolgálati irodát nyit 2013 októberében, a rohamosan fejlÅ‘dÅ‘ Dél-Pest alpiacon. A Computacenter Európa vezetÅ‘ IT szolgáltató vállalata. Az új magyarországi lokáció megnyitása, a cég globális ügyfélszolgálati terjeszkedésének egyik stratégiai lépése.

 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield ÜgyvezetÅ‘ Igazgatója elmondta: “A hatékony szintelosztásoknak, valamint a minÅ‘ségi kialakításnak köszönhetÅ‘en a Haller Gardens egyre több bérlÅ‘t vonz. A bérbeadást nem utolsó sorban a jó marketing anyagok, béradási táblák és a professzionális ügynök csapat támogatja. Bízunk benne, hogy a Computacenter tranzakcióját több, hasonló jelentÅ‘s ügylet követi majd a közeljövÅ‘ben és Magyarország ismét keresett lesz az ügyfélszolgálatok és SSC irodák tekintetében.”

 

Dietmar Reindlaz IMMOFINANZ Group Irodaportfolió Igazgató hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy a Haller Gardens irodaházban üdvözölhetjük a Computacenter Services Kft.-t. Ezzel az új tranzakcióval az épület bérbeadottsága 60% fölé emelkedett, mely az eddigi legmagasabb. Professzionális bérbeadással, marketinggel és kedvezményekkel a kihasználtság további növekedésére számítunk az elkövetkezendÅ‘ hónapokban.”

 

Mark Badi, a Computacenter Nemzetközi Ügyfélszolgálati Igazgatója hozzáfűzte: “A végsÅ‘ döntést, miszerint belépünk a CEE régióba egy Magyarországon nyíló IT ügyfélszolgálati irodával, egy hosszú és kimerítÅ‘ irodakeresési folyamat elÅ‘zte meg Budapesten. A keresés során a Haller Gardens irodaházat választottuk cégünk elsÅ‘ irodájának a CEE régióban. Mind az épület felszereltsége, mind a bérbeadó rugalmassága azt bizonyította, hogy hosszú távon ez a megfelelÅ‘ ingatlan számunkra.”

 

A Cushman & Wakefield a Haller Gardens irodaház közös-kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

 

A modern és korszerű 30,000 négyzetméteres Haller Gardens irodaház Budapest 9. kerületében helyezkedik el, közel a Duna folyóhoz és a Rákóczi Hídhoz. A Haller Gardens irodaház könnyen megközelíthetÅ‘ Budapest belvárosából, csak úgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi repülÅ‘térrÅ‘l.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 110 - 130m²
2019. 06. 07.
** 60 - 80m²
2019. 05. 29.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Alba Raktárközpont

Székesfehérvár Mártírok útja 60.

kiadó raktár5500 m2
bérleti díj2.2 - 2.2 €/m²/hó+áfa

D210 Raktárbázis

Keresztúri út 210.

kiadó raktár19443 m2
bérleti díj3 - 6 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Raktár kereső

string(88) "/raktarpiaci-hir/1700-negyzetmeteres-berleti-szerzodes-Haller-Gardens-irodahazban/44524/"
string(13) "34.207.78.157"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"