4024 Debrecen , Repülőtéri út 12.

Repülőtéri Multimodális Logisztikai Központ

Raktár bérlet díj

5-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

1,50 €/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó raktár

4 000 m2

Min. bérbeadható raktár

1 000 m2

Közös területi arány

-%

Raktárterület összesen

27 000 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Logisztikai parkok
  • Hirdetéskód 7807895

A raktár leírása

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
A repülőtéren, ahol egy helyszínen összpontosul a raktárlogisztika, az air cargo handling illetve a konténerlogisztika, „A kategóriás” raktárak építésére került sor.
21. századi raktármegoldásokkal, szolgáltatásokkal várjuk megbízóinkat.
A logisztikai központ az M35-ös autópálya és a 47-es főútvonal között helyezkedik el.
A városközpont személyautóval és tömegközlekedéssel 5 percen belül elérhető.
A futamidő és az igényelt szolgáltatások függvényében alakítjuk ki díjainkat. Amennyiben szükséges, a repülőtéri irodaház irodái összekapcsolhatóak a közvetlen mellette található raktárakkal.
Raktárak tekintetében ad-hoc (1-2 kamionnyi mennyiség, pár napra) és hosszútávú (500-1000m2-től) igényeket is ki tudunk szolgálni. Temperálható raktárfelületet is tudunk biztosítani. Raktárakon belül irodák kialakítása kisebb felületekhez is lehetséges, de csarnokonként helyi irodák eleve kialakításra kerültek. 4m széles ipari kapuk és dokkolókapuk is rendelkezésre állnak. raktáraink belmagassága 8 és 12m.
Csarnokaink igény szerint polcozhatóak, 5 tonnás ipari padlóval rendelkeznek. Igény szerint alap és értéknövelt logisztikai szolgáltatásokat, adminisztrációs szolgáltatásokat tudunk biztosítani.
Mind az irodaházakhoz, mind a raktárcsarnokokhoz igény szerint 7/24 órás élőerős szolgálatot, kiépített kamerarendszert tudunk biztosítani.

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Saigo Logistic Kft
+36 30 824 4840