6000 Kecskemét , Matkói út 101.

Metropolisz Ipari Terület - MetLOG-1, MetLOG-2

Raktár bérlet díj

3,90-€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó raktár

0 m2

Min. bérbeadható raktár

0 m2

Közös területi arány

-%

Raktárterület összesen

10 749 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Ipari parkok
  • Hirdetéskód 7816432

A raktár leírása

MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
A Logisztikai Központok Kecskemét déli részén, az M5-ös autópálya és az 5-ös főút által határolt területen helyezkednek el, a Mercedes-Benz autógyárától mintegy 600 m távolságra, a Metropolisz Ipari Területen.
SZOLGÁLTATÁS
- teakonyha
- saját vizesblokk
- kerékpár tárolási lehetőség
- vendégparkoló
- díjmentes parkolóövezet
- biztonsági szolgálat
- 24 órás portaszolgálat
- recepció
- közös területen WIFI
- postaátvétel
- recepció
ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
A MetLog 1 Logisztikai Központ raktározási lehetőséget és kapcsolódó logisztikai szolgáltatásokat kínál leendő ügyfeleinek. A csaknem 7 hektáros Metropolisz Ipari Terület Kecskemét déli részén található. A zárt logisztikai park kiemelkedő teherforgalmi megközelíthetőséggel rendelkezik, az M5-ös autópálya, valamint az 54-es és 541-es főutak közelségének köszönhetően az ország minden régiója, nemzetközi szinten pedig elsősorban Horvátország, Románia és Szerbia is könnyedén elérhető. A 6515 négyzetméter alapterületű épület 22 darab kapuval rendelkezik. Az épület 6111 négyzetméteres logisztikai- és 404 négyzetméteres irodaterülete igény szerint felosztható. A csarnok belmagassága 7,1 méter, a padló terhelhetősége 5 tonna/nm, így ideális logisztikai tevékenység végzésére. A Metropolisz Ipari Területen 0-24 órás biztonsági szolgálat működik. A nagy belmagasságú logisztikai terület mellett komplex logisztikai szolgáltatásokat kínálunk.

A fenti szolgáltatásokat 3,9 €/hó/nm + áfa szolgáltatási díjon biztosítjuk leendő ügyfeleinknek!


A MetLog 2 Logisztikai Központ raktározási lehetőséget és kapcsolódó logisztikai szolgáltatásokat kínál leendő ügyfeleinek. A csaknem 7 hektáros Metropolisz Ipari Terület Kecskemét déli részén található. A zárt logisztikai park kiemelkedő teherforgalmi megközelíthetőséggel rendelkezik, az M5-ös autópálya, valamint az 54-es és 541-es főutak közelségének köszönhetően az ország minden régiója, nemzetközi szinten pedig elsősorban Horvátország, Románia és Szerbia is könnyedén elérhető. A 5001 négyzetméter alapterületű épület 9 darab, dokkoló kapuval rendelkezik. Az ingatlan 3 fő hajóból áll (1478, 1185 és 1748 négyzetméter), a galérián pedig közel 306 négyzetméternyi iroda és diszponibilis terület került kialakításra. A csarnok belmagassága 7,2 méter, a padló terhelhetősége 5 tonna/nm, így ideális logisztikai tevékenység végzésére. A Metropolisz Ipari Területen 0-24 órás biztonsági szolgálat működik. A nagy belmagasságú logisztikai raktárterület és az irodák mellett komplex logisztikai szolgáltatásokat kínálunk.

A fenti szolgáltatásokat 3,9 €/hó/nm + áfa szolgáltatási díjon biztosítjuk leendő ügyfeleinknek!

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
IN-Management Kft.
+36 1 920 1315