Fejlesztési igazgatóval erősít a Goodman Csehországban és Szlovákiában

Török Zsombor, a vállalat Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős regionális igazgatója elmondta, hogy Jakub Pelikan feladata a Goodman jelenlétének további erősítése lesz a két országban. A szakember a vállalat új prágai irodájában dolgozik majd.

A regionális igazgató szerint “Jakub kinevezése új lendületet ad csehországi és szlovákiai jelenlétünknek. Új üzleti lehetőségek megteremtését és újabb, ügyfeleink igényeire szabott létesítmények építését teszi lehetővé”

“A Goodman a közelmúltban kezdte meg egy 21 ezer négyzetméteres létesítmény építését a világ egyik legnagyobb autóalkatrész-gyártója számára. Az ipari és irodaterületet magában foglaló fejlesztés Szlovákiában, a kassai repülőtér közelében található. Mivel az utóbbi két évben ez az első nagyszabású projekt az országban, úgy véljük, ez a piac újraéledésének jele” – mondta Valérie Vanbiervliet, a Goodman közép-európai regionális igazgatója.

Jakub Pelikan az elmúlt két évben a CTP Invest ügyvezető igazgatójaként dolgozott. A menedzsment tagjaként a vállalat stratégiai döntéseinek valamennyi szakaszában részt vett. A CTP-nél új üzleti lehetőségek felkutatásáért, ipari és irodaterületek bérbeadásáért felelt. Feladatkörébe tartozott továbbá új built to suit létesítmények fejlesztése Nyugat- és Észak-Bohémia (Plzen és Teplice), valamint Dél- és Észak-Moravia (Brno és Ostrava) térségében.

Az ezt megelőző négy és fél évben a ProLogisnál töltött be különböző pozíciókat, többek között a Csehországért és Szlovákiáért felelős alelnöki posztot. Ez idő alatt a cég valamennyi tevékenységéért, a bérbeadásért, fejlesztésért, ingatlan-üzemeltetésért, akvizíciókért, a vállalat ingatlanjainak értékeléséért, valamint a pénzügyekért is felelős volt.

Jakub Pelikan korábban a Jones Lang LaSalle ingatlantanácsadó cégnél dolgozott, előbb közvetítőként, majd a csehországi és szlovákiai ipari fejlesztésekért felelős vezetőként.

Forrás: Goodman
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 80 - 100m²
2018. 01. 23.
** 200 - 300m²
2018. 01. 23.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

Eladó Biatorbágyi telephely

Baross Gábor utca

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Innovations Business Park

Fáy utca 4.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj5 - 5.5 €/m²/hó+áfa

Promesa raktárház és iroda

Pallag u.

kiadó raktár8280 m2
bérleti díj3.9 - 3.9 €/m²/hó+áfa

Gondár Logisztikai Kft.

Szabadság u. 36.

kiadó raktár3400 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Rénóudvar

Váci út 168.

kiadó raktár488 m2
bérleti díj2 - 4.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(94) "/raktarpiaci-hir/Fejlesztesi-igazgatoval-erosit-a-Goodman-Csehorszagban-es-Szlovakiaban/20152/"
string(12) "54.82.29.141"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"