Fejlesztési igazgatóval erősít a Goodman Csehországban és Szlovákiában

Török Zsombor, a vállalat Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős regionális igazgatója elmondta, hogy Jakub Pelikan feladata a Goodman jelenlétének további erősítése lesz a két országban. A szakember a vállalat új prágai irodájában dolgozik majd.

A regionális igazgató szerint “Jakub kinevezése új lendületet ad csehországi és szlovákiai jelenlétünknek. Új üzleti lehetőségek megteremtését és újabb, ügyfeleink igényeire szabott létesítmények építését teszi lehetővé”

“A Goodman a közelmúltban kezdte meg egy 21 ezer négyzetméteres létesítmény építését a világ egyik legnagyobb autóalkatrész-gyártója számára. Az ipari és irodaterületet magában foglaló fejlesztés Szlovákiában, a kassai repülőtér közelében található. Mivel az utóbbi két évben ez az első nagyszabású projekt az országban, úgy véljük, ez a piac újraéledésének jele” – mondta Valérie Vanbiervliet, a Goodman közép-európai regionális igazgatója.

Jakub Pelikan az elmúlt két évben a CTP Invest ügyvezető igazgatójaként dolgozott. A menedzsment tagjaként a vállalat stratégiai döntéseinek valamennyi szakaszában részt vett. A CTP-nél új üzleti lehetőségek felkutatásáért, ipari és irodaterületek bérbeadásáért felelt. Feladatkörébe tartozott továbbá új built to suit létesítmények fejlesztése Nyugat- és Észak-Bohémia (Plzen és Teplice), valamint Dél- és Észak-Moravia (Brno és Ostrava) térségében.

Az ezt megelőző négy és fél évben a ProLogisnál töltött be különböző pozíciókat, többek között a Csehországért és Szlovákiáért felelős alelnöki posztot. Ez idő alatt a cég valamennyi tevékenységéért, a bérbeadásért, fejlesztésért, ingatlan-üzemeltetésért, akvizíciókért, a vállalat ingatlanjainak értékeléséért, valamint a pénzügyekért is felelős volt.

Jakub Pelikan korábban a Jones Lang LaSalle ingatlantanácsadó cégnél dolgozott, előbb közvetítőként, majd a csehországi és szlovákiai ipari fejlesztésekért felelős vezetőként.

Forrás: Goodman
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 300 - 500m²
2018. 10. 18.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

ÁTI DEPO Zrt. Győri Depó

Kandó K. u. 17.

kiadó raktár4000 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Ungvár Irodaház raktár

Ungvár utca 64-66.

kiadó raktár331 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Log1

Gyár u. 2.

kiadó raktár1649 m2
bérleti díj5.5 - 5.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Irodaház kereső

string(94) "/raktarpiaci-hir/Fejlesztesi-igazgatoval-erosit-a-Goodman-Csehorszagban-es-Szlovakiaban/20152/"
string(14) "54.158.208.189"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"