CIB Group exkluzív megbízást adott a Cushman & Wakefieldnek

A CIB Group exkluzív megbízást adott a Cushman & Wakefield Global Hospitality üzletágának, Hévíz egyetlen öt csillagos resort hoteljének értékesítésére. A hotel Nyugat-Magyarországon, hazánk második legnagyobb termál vizes tavának (hévízi tó), valamint Európa legnagyobb édesvízi tavának (Balaton) közelében található rövid autóútra Budapesttől.

“A Lotus Therme Hotel kiemelkedő befektetési lehetőség, mellyel egy jó hírű, bejáratott, kiemelkedő lokációval rendelkező szállodához juthatunk. Hévíz több, mint egy évszázada jelentős gyógyfürdő, melynek vize orvosi kezelések során is használt. A hotel elhelyezkedése több szempontból is kitűnő, hiszen olyan jelentős európai városok felé vezető utak kereszteződésében fekszik, mint Budapest, Bécs, Graz és Bratislava” – mondta Frédéric Le Fichoux, a Cushman & Wakefield CEE régiójának Hospitality üzletágvezetője.

 

A jó megközelíthetőség lehetővé teszi a nemzetközi vendégek számára is a hotel elérését. A minőségi szolgáltatások, melyek közé tartoznak a termál medencék, a golfpályák és a teniszpályák, kellemesebbé teszik a hosszú távú tartózkodást, mely többletbevételt jelent. Nem utolsó sorban, annak köszönhetően, hogy a CEE régió szálloda befektetési piaca fellendülni látszik, várhatóan Magyarország és Hévíz turista látogatottsága is jelentősen megnüvekszik majd” – fűzte hozzá Frédéric Le Fichoux.

 

A Lotus Therme Hotel 232 vendégszobával, 2 konferenciateremmel, étteremmel, 2 bárral, konditeremmel, 6 medencével (egy gyógyvizes, egy Jacuzzi), 6 lyukas golfpályával, 4 teniszpályával és hozzávetőlegesen 200 parkolóhellyel rendelkezik. A komplexum sétatávolságra fekszik a világhírű hévízi termál tótól, ahova Európa összes országából és Oroszországból is érkeznek vendégek, hogy annak gyógyvizében kúrálják magukat. A Hotel mind autóval, mind repülővel (10 km) és vasúttal (8 km) is könnyen megközelíthető.

A Cushman & Wakefield munkatársai személyesen mutatják be az ingatlant a potenciális befektetőknek, letárgyalják az ajánlatokat és a lehető legkedvezőbb feltételeket érik el az ügyfélnek. Felügyelik továbbá az átvilágítási procedúrát és segítik az ügyvédek munkáját is.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Ice Solution Hűtőház Győr

Hűtőházi u. 2.

kiadó raktár1500 m2
bérleti díj1.5 - 3.5 €/m²/hó+áfa

Zemplén Park

Berecki utca 32.

kiadó raktár692 m2
bérleti díj1 - 1 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Irodaház kereső

string(81) "/raktarpiaci-hir/CIB-Group-exkluziv-megbizast-adott-a-Cushman-Wakefieldnek/44054/"
string(14) "34.229.175.129"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"