Bérbe adják a West End irodaházát

A West End Business Center létesítményüzemeltetésével megbízott AEW Europe a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan szaktanácsadót választotta második bérbeadó ügynökségnek a már 2011-ben megbízott Jones Lang LaSalle mellé.

 A West End Business Center a Váci úti irodafolyosó belvároshoz legközelebb eső épülete, közvetlenül szemben a WestEnd bevásárlóközponttal. A 3 épületből álló, összesen 28.000 m2 irodaterületet kínáló irodakomplexum évek óta olyan nagynevű vállalatoknak ad otthont, mint a Sara Lee, a Diageo, vagy az Ernst & Young.  A jelenleg mintegy 5.000 m2 szabad irodaterülettel rendelkező épületben számos szolgáltatás és magas minőségű műszaki tartalom szolgálja a bérlők kényelmét. Míg a helyszíni létesítménykezelő a bérlemények zökkenőmentes üzemeltetéséről gondoskodik, addig a bankfiókok, az étterem, az autómosó, valamint számos üzlet és a közeli bevásárlóközpont a dolgozók mindennapos ügyintézésében nyújtanak segítséget.

A 8 emeletes épületekben 300 m2-től akár 1.300 m2-ig bérelhetőek irodák egy szinten, melyeket rugalmasan alakíthatnak ki a bérlők igényei szerint egyterűvé, vagy akár egyszemélyes kis irodákká. A bérlemények gazdaságos üzemeltetése érdekében minden helyiségben külön szabályozható a hűtés-fűtés és kétrétegű, hőszigetelt és színezett ablakok segítik az állandó hőmérséklet megtartását.    

 

James Berry, a Jones Lang LaSalle irodabérbeadási részlegének vezetőjeelmondta: „A West End Business Center Budapest egyik legjobb elhelyezkedésű irodaháza. Ezt bizonyítja az is, hogy 2011 során, amikor a Jones Lang LaSalle már aktívan közreműködött az épület bérbeadásában, közel 5.000 m2 irodaterületre kötöttek szerződéseket. Számos új bérlő költözött az irodaházba, míg például a ház egyik legnagyobb bérlője, az Ernst & Young, a szerződéshosszabbítás mellett döntött.

 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának Partnereés irodabérbeadási vezetője hozzáfűzte: „Örömmel tölt el minket, hogy a Diageo bérlőképviselete után a Cushman & Wakefield is megbízást kapott a tulajdonostól az épület bérbeadására. Bízunk benne, hogy cégünk referenciái és iroda bérbeadással foglalkozó kollégáink magas fokú szakmai felkészültsége nagymértékben hozzájárulnak majd az épület sikereihez. Úgy gondoljuk, hogy az ingatlan minősége, lokációja és a kialakítás személyre szabhatósága vonzó lesz a leendő bérlők számára és nagy érdeklődésre számítunk az épület iránt.”

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

GAMMAPARK

Illatos út 9.

kiadó raktár450 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

MetLog Celldömölk

Csokonai utca 53.

kiadó raktár6007 m2
bérleti díj2.2 - 2.2 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Irodaház kereső

string(57) "/raktarpiaci-hir/Berbe-adjak-a-West-End-irodahazat/33821/"
string(14) "34.229.175.129"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"