Átszervezés a Goodman-nál

Kristof Verstraetent nevezte ki a Goodman a vállalat kontinentális Európáért felelős kereskedelmi igazgatójává. A Goodman európai részlegének erőteljes növekedése – mind a kezelésében lévő eszközök, mind a fejlesztési projektek terén – indokolja a felső vezetés reorganizációját.

Kristof Verstraeten mostantól a Goodman valamennyi kontinentális piacának kereskedelmi ügyeit irányítja, beleértve a vagyon- és ingatlankezelési, fejlesztési és tőketranzakciókat. Munkája során továbbra is Danny Peetersnek, a vállalat európai vezérigazgatójának felel.

 

Négy regionális igazgató jelent közvetlenül Kristof Verstraetennek: Jean-François Mounic Franciaországért, Olaszországért és Spanyolországért, Andreas Fleischer Németországért, BłażejCiesielczak Lengyelországért, valamint Roger Peters Észak-és Közép-Kelet-Európáért felelős igazgató, aki május 1-jétől dolgozik a Goodmannél.

 

Az átszervezés további részeként Patricia Vande Vyvere váltja a vagyonkezelési igazgatói pozícióban Rob Salernót, aki a továbbiakban a Goodman egyesült királyságbeli logisztikai részlegénél lát el vagyonkezelési feladatokat. Dominik Van Oost vezérigazgató-helyettesként dolgozik tovább, felelősségi körébe tartoznak a jogi, emberi erőforrás, marketing és IT részlegek.

 

Kristof Verstraeten pályafutása

Kristof Verstraeten 2007-ben csatlakozott a Goodmanhez tőketranzakciós igazgatóként és németországi regionális igazgatóként.

Korábban a McKinsey and Company társigazgatójaként dolgozott Brüsszelben, ahol az európai logisztikai csoport vezetésében vett részt. Kristof Verstraeten a Leuveni Egyetemen építőmérnökként diplomázott, MBA fokozatát a Vlerick Business Schoolban szerezte.

 

A Goodman Európa első számú fejlesztője

 

A PropertyEU magazin márciusi számának cikke alapján a Goodman Európa első számú fejlesztője. A rangsort a 2009 és 2011 között befejezett projektek területe alapján állították fel.

Forrás: Goodman
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Medimpex Raktárcsarnok

Felsőkert utca 6.

kiadó raktár900 m2
bérleti díj5.9 - 6.2 €/m²/hó+áfa

ORION raktárak és üzemcsarnokok

Jászberényi út 29.

kiadó raktár1000 m2
bérleti díj2 - 3.5 €/m²/hó+áfa

ÁTI DEPO Zrt. Győri Depó

Kandó K. u. 17.

kiadó raktár4000 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

MetLog Miskolc

Kistokaji út 7. hrsz.: 015, 017/3, 019

kiadó raktár5800 m2
bérleti díj2.9 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(49) "/raktarpiaci-hir/Atszervezes-a-Goodman-nal/38163/"
string(12) "54.224.234.8"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"