A Prologis kiváló logisztikus diákokat díjazott

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat a Poznańi Logisztikai Iskolával (WSL) közösen jelentette be a legjobb végzős és legjobb mesteri szakdolgozat kategóriákban odaítélt „A Prologis a legjobbakért” díj nyerteseit. A díjakat október ötödikén, az iskola 2013/2014-es tanévének megnyitó ünnepségén adták át.

A nyolc éve a Poznańi Logisztikai Iskolával együttműködésben megrendezett „A Prologis a legjobbakért” pályázat célja a legambiciózusabb diákok támogatása logisztikai szakértői karrierjük megkezdésében. Az elmúlt években eddig összesen 18 győztest díjaztak, akik elismerő oklevelük mellett 4 000 zlotyis (kb. 282 000 forintos) ösztöndíjat is kaptak.

 

Az idei díjazottak:

 

·         Piotr Borysewicz kapta a Poznańi Logisztikai Iskola legjobb végzőse díjat. Az üzleti adminisztráció kar posztgraduális mesterképzésének négy féléve alatt Piotr 4,85-ös átlagot ért el a logisztikai szakon, és aktívan részt vett a tanulmányi tevékenységekben.

 

·         Marcin Troczyński nyerte el a legjobb mesteri szakdolgozat díját. A „Hagyományos távoktatás támogatása általános iskolákban, a Moodle platform felhasználásával” című dolgozat, amely Ryszard Świekatowski, PhD felügyelete alatt készült, jól átgondolt megközelítése és tartalma miatt bizonyult elismerésre méltónak.

 

A zsűri a logisztikai iskola és a Prologis szakértőiből állt, a díjakat Marta Tęsiorowska, a Prologis régiós marketing és kommunikációs alelnöke adta át.

 

“Tudásalapú társadalomban dolgozunk, ahol a tehetségek gondozása és a magas színvonalú oktatás rendkívül fontosak” – mondta Marta Tęsiorowska. “Ezért is örömmel működünk együtt a Poznańi Logisztikai Iskolával a legszorgalmasabb és legambiciózusabb diákok támogatásában. Gratulálunk Piotr-nak és Marcin-nak!”

 

„Az olyan globális vállalatok részvétele és kezdeményezései, mint a Prologis, meghatározhatják az oktatás minőségét. Ezek a díjak fejlődésre motiválják a diákokat, és ami még fontosabb, közvetlen, gyakorlati tapasztalatot jelentenek számukra a gazdasági élet területén, ami nálunk a WSL-ben kiemelten fontos” – tette hozzá Alicja Gruszczyńska, a Poznańi Logisztikai Iskola szóvivőnője.

 

A legjobb mesteri szakdolgozat kategóriában a szakdolgozatukkal és annak megvédése során legalább 4,5-ös átlageredményt elérő végzős diákok pályázhatnak. A dolgozat témája, tárgya, tartalma, a megfelelő nyelvezet használata, a referenciaanyagok és az elérhető publikációk szintén vizsgálat tárgyát képzik.

 

A Poznańi Logisztikai Iskola legjobb végzőse kategóriában viszont minden nappali vagy levelező tagozatos diák részt vehet MA és BA szinten is. A jelentkezésüket leadó diákoknak legalább 4,53-as tanulmányi átlagot kell teljesíteniük az adott képzés minden szemeszterében, ami hat szemeszter a BA, és négy szemeszter az MA képzés esetében.

 

A következő évi pályázatra 2014. február 15-ig lehet jelentkezni, további információ a www.prologisnajlepszym.plcímen található.

Forrás: ProLogis
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

Polgár raktárcsarnok - Ipari Park M3

Hízlalda u. 3.

kiadó raktár1293 m2
bérleti díj4.5 - 4.5 €/m²/hó+áfa

Ungvár Irodaház raktár

Ungvár utca 64-66.

kiadó raktár331 m2
bérleti díj4.9 - 5.8 €/m²/hó+áfa

Log2

Gyár u. 2.

kiadó raktár571 m2
bérleti díj5.5 - 5.5 €/m²/hó+áfa

A Háros 7 raktárbázis

Háros u. 7.

kiadó raktár3620 m2
bérleti díj3.3 - 0 €/m²/hó+áfa

Irodaház kereső

string(71) "/raktarpiaci-hir/A-Prologis-kivalo-logisztikus-diakokat-dijazott/44650/"
string(13) "34.228.142.94"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"