A Prologis kiadta spekulatív létesítményét Janki-ban

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy 25 500 négyzetmétert adott bérbe a Prologis Park Janki területén a ROHLIG SUUS Logistics részére, amely egyike a három legnagyobb átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatnak Lengyelországban.

A ROHLIG SUUS Logistics a hármas épület teljes, 18 500 négyzetméteres rendelkezésre álló területe mellett további 7 000 négyzetmétert bérel majd ebben a létesítményben. A kiegészítő területet az ügyfél specifikus igényei szerint alakítják ki, és a piac első keresztdokkolásra alkalmas létesítménye lesz, amely így lehetővé teszi a kisebb, egy konténerben konszolidált szállítmányok kezelését. A teljes, 25 500 négyzetméteres terület lesz a legnagyobb ilyen típusú létesítmény a varsói térségben, amelyet az átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat foglal majd el.

 

A park különösen kedvező a vállalat saját gyűjtőfuvarozási disztribúciós rendszere szempontjából, amely lehetővé teszi, hogy a termékeket 24 órán belül leszállítsák az egész ország területére. Az ügyfél kérésére a létesítménybe környezetbarát megoldásokat terveznek, amelyek például jelentősen csökkentik az áramfogyasztást.

 

„Az elérhető ipari ingatlanterületek egyre csökkenő mérete miatt döntöttünk a harmadik janki-i létesítmény befejezése mellett" – jelentette ki Kamila Pruk, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere. "A park kiváló, a főbb nemzeti és nemzetközi útvonalakhoz közeli elhelyezkedése, valamint a Prologis szakértelme és rugalmassága miatt rendkívül vonzó ajánlatot tehettünk új ügyfelünknek. Sok sikert kívánunk a ROHLIG SUUS Logistics-nek új disztribúciós központjában, és örömmel tekintünk a gyümölcsöző együttműködés folytatása elé.”

 

„A ROHLIG SUUS Logistics fejlődésének léptéke és gyorsasága valamint befektetéseinek minősége példátlan az iparágban. Megállapodásunk a Prologis-szal idén számunkra a negyedik fontos változás az ingatlanok területén – két személyre szabott logisztikai komplexumot már megnyitottunk Czeladź és Poznań városokban, és Łódź-ban található üzletágunkat egy nagyobb, modern, A osztályú létesítménybe költöztettük. Ezek a lépések jelentősen javítják működési képességeinket, és hatással lesznek szolgáltatásaink további fejlesztésére” – mondta Daniel Franke, a Rohlig Suus Logistics szerződéses logisztikáért, belföldi disztribúcióért és IT megoldásokért felelős igazgatósági tagja.

 

„A piac alapos, mélységi ismerete indokolta az első, 2009 óta elkészült lengyelországi spekulatív építkezésünk folytatását, amelyet erős pénzügyi helyzetünk tett lehetővé" – tette hozzá Bartosz Mierzwiak, a Prologis lengyelországi képviselője és alelnöke. "Piacvezetőhöz méltóan, remek érzékkel készültünk fel ügyfelünk szükségleteire, és így tudtuk kiadni ezt a modern létesítményt.”

 

A Prologis Park Janki három modern disztribúciós létesítményt tartalmaz, összesen 91 000 négyzetméteren. A park Janki-ban, a Varsó-Katowice útvonal mellett, Varsó központjától 15 kilométerre délkeletre található. A ROHLIG SUUS Logistics olyan nagy ügyfelekhez csatlakozik a parkban, mint az EURO NET, amely 49 300, vagy a No Limit, amely 9 300 négyzetméter területet bérel.

 

A Prologis varsói régióban található hét disztribúciós parkja összesen több mint 700 000 négyzetméter területet foglal magában. A Prologis a vezető a lengyelországi logisztikai és disztribúciós létesítmények piacán, több mint 1,9 millió négyzetméter területet kínál 22 disztribúciós parkban (2012. június 30-i adat).

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 33,5m²
2018. 04. 26.
** 12 - 15m²
2018. 04. 24.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

Medimpex Raktárcsarnok

Felsőkert utca 6.

kiadó raktár900 m2
bérleti díj5.9 - 6.2 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj3 - 5 €/m²/hó+áfa

Füredi úti raktárak

Füredi út 72-76.

kiadó raktár2000 m2
bérleti díj3 - 6 €/m²/hó+áfa

Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ

M4 kijárat

kiadó raktár110000 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(76) "/raktarpiaci-hir/A-Prologis-kiadta-spekulativ-letesitmenyet-Janki-ban/42298/"
string(12) "54.224.99.70"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"