A Goodman és az Alpha Industrial építi a TJX Europe lengyelországi elosztó központját

Wrocławban épít 26 900 négyzetméteres elosztó és feldolgozó központot a Goodman. Az Alpha Industrial vállalattal közös fejlesztésre a TJX Europe, a ruházati divatmárkákat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó diszkontlánc adott megbízást.

A lengyelországi üzleteiben akár 60 százalékos engedményt is kínáló cég tíz évre szóló előbérleti szerződést írt alá a raktárra. Az építkezés 2011 áprilisában kezdődik, a kész létesítmény átadását 2011 novemberére tervezik, a beruházás értéke 21 millió euróra (80 millió zloty) tehető. A fejlesztés során a TJX Europe-nak az SBH ingatlan- és építési tanácsadói nyújtanak szakmai támogatást.


“A TJX Europe raktára a második fejlesztésünk Wrocławban” – mondta Błażej Ciesielczak, a Goodman lengyelországi vezetője. “A rohamosan fejlődő közlekedési infrastruktúrának, valamint az egyre növekvő számú – egyebek mellett elektronikai, vegyipari, élelmiszer-, gyógyszer- és autóipari, valamint kozmetikai – cégnek köszönhetően Wrocław mára a hazai és nemzetközi kereskedelemben érdekelt vállalatok számára kitűnő helyszínné vált.”
“Wrocławot kivételes adottságú lokációnak tartjuk, ezért is döntöttünk további 4 hektárnyi terület megvásárlása mellett, amely újabb 19 ezer négyzetméternyi logisztikai létesítmény megépítésére teremt lehetőséget” – tette hozzá.


Az Alpha Industrial már épített egy 27 ezer négyzetméteres, korszerű disztribúciós és feldolgozó központot a TJX Europe számára a németországi Bergheimben. A kölni központú fejlesztő most tovább erősíti együttműködését a vezető ruházati és lakberendezési lánccal.
“Üzleti kapcsolatunk a TJX Europe-pal 2009-ben kezdődött, és a kölcsönös bizalmon alapul – mondta Jörg Schröder, az Alpha Industrial ügyvezető partnere. “A bergheimi fejlesztés mindkét vállalat számára értékes partneri viszonyt eredményezett. Nagy várakozásokkal látunk hozzá második, a világ egyik vezető kiskereskedelmi cégének építendő, környezetbarát built-to-suit létesítményünkhöz. A lengyelországi ingatlanpiacra egy olyan partner, a Goodman oldalán lépünk be, amely már hosszú évek helyi tapasztalatával rendelkezik.”


A tíz évre szóló megállapodás értelmében a TJX Europe 25 500 négyzetméter raktár- és 1 400 négyzetméter irodaterületet vesz bérbe. Az új létesítmény Wrocław északkeleti részén épül, annak a 25 695 négyzetméteres raktárnak a közelében, amelyet a Goodman 2008-ban fejlesztett a Whirlpool számára.

Forrás: Goodman
Tartalmi partnerünk a 

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

G.L.Outlet-RAKTÁR

Kinizsi Pál utca 29.

kiadó raktár14500 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Medimpex Raktárcsarnok

Felsőkert utca 6.

kiadó raktár900 m2
bérleti díj5.9 - 6.2 €/m²/hó+áfa

Kaposvár, Raktár utca

Raktár utca

kiadó raktár1907 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

MÉTA CENTRUM

Méta u. 31

kiadó raktár6000 m2
bérleti díj1.5 - 3.9 €/m²/hó+áfa

Prologis Park Budapest-Harbor

Campona u. 1.

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(109) "/raktarpiaci-hir/A-Goodman-es-az-Alpha-Industrial-epiti-a-TJX-Europe-lengyelorszagi-eloszto-kozpontjat/21402/"
string(12) "54.224.234.8"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"