A Geodis a ProLogis új ügyfele Lengyelországban

A Geodis Calberson Polska, az SNCF (Francia Vasutak) logisztikai és nemzetközi szállítmányozási részlege, a Prologis Park Wrocław 10 000 négyezetméteres területét veszi bérbe, amelyet lengyelországi bútordisztribúciós tevékenysége központi raktáraként fog használni. A tranzakcióban közreműködött a Colliers International ingatlanügynökség.

„A rendelkezésre álló raktárterület és a létesítmény elhelyezkedése voltak választásunk döntő tényezői” – mondta Bogdan Młynarczyk, a Geodis Calberson Polska ügyvezető igazgatója. „A Prologis volt az egyetlen vállalat, amely rendelkezett a szükséges méretű létesítménnyel, és mindössze két hónap alatt szükségleteinkhez is tudta alakítani azt.”
„Ez az első bérleti megállapodás, amelyet a Geodis-szal Lengyelországban kötöttünk” – mondta Ewa Zawadzka, a Prologis lengyelországi szenior bérbeadási menedzsere. „Büszkék vagyunk, amiért a vezető logisztikai és szállítmányozási vállalat a Prologis-t választotta partneréül páneurópai disztribúciós platformja fejlesztéséhez. Ezzel a tranzakcióval is bizonyítottuk, hogy ügyfeleink legmagasabb elvárásainak is meg tudunk felelni.”

„Örömmel dolgoztunk együtt a Prologis-szal és a Geodis-szal ezen a megbízáson. A csapatunk gondosan végigkísérte a folyamatot a Geodis igényeinek lejegyzetelésétől a legjobb ajánlat kiválasztásáig, és végül a szerződés aláírásának előkészítéséig” – mondta Aleksandra Cools, a Colliers International wrocław-i regionális irodájának vezetője. „A Geodis dinamikus vállalat, amely jól ismert a francia piacon, és reméljük, hogy a lengyel piacon is ugyanolyan ismertté válik.”

A Prologis Park Wrocław nyolc épülete összesen több mint 168 000 négyzetméteres. A park két kilométerre fekszik Wrocław-tól, a Kobierzyce térségében. Az E-35-ös, Wrocław-Prága, valamint az A4-es, Berlin-Ukrajna főutak melletti kényelmes elhelyezkedésével a park jó összeköttetésben áll a többi országrésszel, a közeli Wrocław-Strachowice repülőtér pedig kapcsolódási pontot kínál a legtöbb európai fővároshoz.

A park további ügyfelei a Carlsberg, a Healthy Food Production, a Hellmann Worldwide Logistics Polska, a HI-P Poland, a JAS-FBG, a Kuehne Nagel, az MSI Polska, a Rohlig Suus Logistics és a Wincanton.

A Prologis a legnagyobb disztribúciós-létesítmény szolgáltató a wrocław-i régióban, portfóliója négy disztribúciós park tizenhét épületében több mint 390 000 négyzetméter területet foglal magában, ami a helyi piac 64%-át jelenti. A vállalat a wrocław-i régióban idén megkezdte ötödik parkja első, 20 000 négyzetméteres létesítményének fejlesztését. A legújabb park teljes fejlesztési potenciálja 290 000 négyzetméter raktárterület kialakítását teszi lehetővé.
 

Forrás: Szezám Kft.
Tartalmi partnerünk a 

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 800 - 1200m²
2017. 11. 20.
** 15 - 20m²
2017. 11. 16.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

Eladó Biatorbágyi telephely

Baross Gábor utca

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Mozsár utcai raktár

Mozsár utca 6.

kiadó raktár864 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Orion Park

Orion u. 14.

kiadó raktár2462 m2
bérleti díj2 - 2 €/m²/hó+áfa

Gazdász Kft. Raktárbázis

Tátompuszta

kiadó raktár9000 m2
bérleti díj1 - 3 €/m²/hó+áfa

MÉTA CENTRUM

Méta u. 31

kiadó raktár6000 m2
bérleti díj1.5 - 3.9 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


Irodaház kereső

string(71) "/raktarpiaci-hir/A-Geodis-a-ProLogis-uj-ugyfele-Lengyelorszagban/25035/"
string(12) "54.81.139.56"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"