APIS Logistic

1044 Budapest, Óradna u. 5.Bérleti díj
3 - 5 €/m2/hó + ÁFA
Raktár kiadó terület
801 m2
Min. kiadó terület
200 m2
Raktár összterület
4175 m2

APIS Logistic

Teherbírás:
1 t/m2
Belmagasság:
12 m
Logisztikai szolgáltatást nyújt:
igen

Iroda

Iroda összterület:
2162 m2
Kiadó iroda terület:
450 m2
Iroda bérleti díj:
6,5 €/m2

Pénzügyi adatok

Pénzügyi biztosíték:
3 havi

Fotók / AlaprajzokProspektus letöltése

LokációMegközelítési lehetőségek

A logisztikai központ Budapest közigazgatási határain belül az Észak- Pesti Ipari Parkban helyezkedik el fontos közlekedési csomópontok közelében. A Váci úttal párhuzamosan futó és az új Megyeri hídtól mindössze néhány száz méterre található logisztikai központ az M0-ás és az M2-es utak találkozásának közvetlen környezetében fekszik.
Az új Duna híd és az átalakulását élő Váci út és az M0 és az M2-es utak közelsége olyan közlekedési infrastruktúrát hozott létre mely kedvezőbbé teszi a város bármely más belterületi ingatlanával szemben. A kiváló közúti közlekedés mellett a 3-as metró végállomásától átszállás nélkül is megközelíthető a 104-es autóbusszal

A helyszín adta lehetőségek:

A Közép-Kelet Európai régión belül Magyarország az egyik legvonzóbb célpontja a logisztikai fejlesztéseknek. A logisztikai-kereskedelmi központok általában a városon kívül külterületeken helyezkednek el. Budapest északi közigazgatási határain belül szinte az utolsó nagyméretű telken építettük fel európai színvonalú logisztikai központunkat, amely közvetlen közúti kapcsolattal rendelkezik Európa Észak-Dél, Kelet-Nyugat irányú közúti úthálózatával. Ez alapján megállapítható, hogy az ingatlan kapujától autópályán elérhetők Európa nagy kikötő városai a Fekete-tenger, az Északi-tenger vagy a Földközi-tenger mentén (Hamburg, Amszterdam, Fiume, stb.)

Szolgáltatás

• 24 órás biztonsági és recepciós szolgálat
• kártyás beléptető rendszer
• kerékpártároló
• 79 gépkocsi elhelyezésére alkalmas parkoló
• emeletenként teakonyha
• emeletenként öltözők és mellékhelyiségek
• klímatizált irodák
• strukturált hálózat
• nyitható alumíniumszerkezetes termopan ablakok motoros árnyékoló rendszerrel
• biztonságtechnikai épületfelügyeleti rendszer
• hangelnyelő álmennyezet
• különféle méretű tárgyalók
• sprinkler rendszer

általános leírás

A logisztikai központ Budapest közigazgatási határain belül Budapest IV. kerületében az Észak- Pesti Ipari Parkban helyezkedik el fontos közlekedési csomópontok közelében. A Váci úttal párhuzamosan futó és az új Megyeri hídtól mindössze néhány száz méterre található logisztikai központ az M0-ás és az M2-es utak találkozásának közvetlen környezetében fekszik.
Az épület 2008-ban átadásra került földszint + két emelet kialakítású logisztikai központ prémium kategóriájának és a kor követelményeinek megfelelően strukturált infokummunikációs hálózattal, légtechnikai megoldásának köszönhetően pedig hűtés-fűtéssel rendelkezik. Az irodaházrész tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek arra, hogy kötöttségek nélkül szabadon lehessen kialakítani az irodablokkokat.Az irodaházrész kereskedelmi-, igazgatási,- szociális-, valamint infrastrukturális funkciót lát el. A földszinten bemutatóterem, tárgyaló, ügyfélszolgálat, valamint biztonsági szolgálat és recepció került kialakításra. Az I. és II. emeleten találhatók az irodák, tárgyalóhelyiségek valamint a szociális helyiségek. Az irodák természetes megvilágításúak és természetes szellőzéssel is rendelkeznek. Minden szinten találhatóak kisebb méretű irodahelyiségek és kialakításra kerültek nagy alapterületű egyterű irodablokkok is.
A 3600 m2 nagyságú 12 méter belmagasságú raktár a legmodernebb logisztikai berendezésekkel került kiépítésre. A beérkező áruk fogadására három dokkoló kapuval ellátott kamionbeállási lehetőség került kialakításra. Az áruk kiadása komissiózást követően az épület nyugati oldalán a történik. A raktárak fűtése/hűtése hőlégbefúvásos rendszerrel került megvalósításra. A raktár padlózata nagy teherbírású ipari padló (vákuum beton).

Műszaki adatok

A 2008-ban átadásra került földszint + két emelet kialakítású Logisztikai Központ prémium kategóriájának és a kor követelményeinek megfelelően strukturált infokummunikációs hálózattal, légtechnikai megoldásának köszönhetően pedig hűtés-fűtéssel rendelkezik. Az irodaházrész tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek arra, hogy kötöttségek nélkül szabadon lehessen kialakítani az irodablokkokat.

Irodarész:

Az irodarész alapterülete 2162 m2
• Földszint: 574 m2
• I. emelet: 758 m2
• II. emelet: 830 m2

Az irodaházrész kereskedelmi-, igazgatási,- szociális-, valamint infrastrukturális funkciót lát el. A földszinten bemutatóterem, ügyfélszolgálat, valamint biztonsági szolgálat és recepció került kialakításra. A földszinten és az emeleteken az átjárás a raktárrészbe biztosított.
Az I. és II. emeleten találhatók az irodák, tárgyalóhelyiségek valamint a szociális helyiségek. Az irodák természetes megvilágításúak és természetes szellőzéssel is rendelkeznek. Minden szinten találhatóak kisebb méretű irodahelyiségek és kialakításra kerültek nagy alapterületű egyterű irodablokkok is. A belső mellék- és szociális helyiségek szellőztetése gépi úton történik. A fűtést és a melegvizet gázkazánok biztosítják. A fűtés és a hűtés az időjárásnak megfelelően fain-coil rendszeren keresztül történik.

Raktárrész:

A raktár alapterülete: 4402 m2

A földszinti 3601 m2-es raktár mellett az I. emeleten egy kisebb 103 m2-es a II. emeleten egy nagyobb 698 m2-es raktár is kialakításra került. A beérkező áruk fogadására három dokkoló kapuval ellátott kamionbeállási lehetőség került kialakításra. Az áruk kiadása az épület nyugati oldalán a parkolók mellett történik. A magas színvonalú logisztikai szolgáltatás feltételeinek megvalósulásához kiépítésre került a technológiához szükséges infrastruktúra. A raktárak fűtése/hűtése hőlégbefúvásos rendszerrel került megvalósításra. A raktár padlózata nagy teherbírású ipari padló (vákuum beton).


Bérlői referenciák

APIS Logistic (irodaszer nagy- és kiskereskedelem)

Kiadó területek

Az irodarész alapterülete 2.162 m2

KIADÓ IRODÁK
• Földszint: 100 m2
• I. emelet: 758 m2

A raktár alapterülete: 4402 m2

KIADÓ RAKTÁR
- I. emelet 103 m2
- II. emelet 698 m2


Ajánlatkérés bérletre

APIS Logistic

ajánlatkérés küldése

Hasonló ingatlanok

Nagykanizsai logisztikai központ

Nagykanizsai logisztikai központ

kiadó: 428 m²
3 - 5 €/m²/hó
Megyeri Úti Logisztikai Központ

Megyeri Úti Logisztikai Központ

kiadó: 2958 m²
3.9 - 4.2 €/m²/hó
Atlanta Center

Atlanta Center

kiadó: 3773 m²
3.5 - 3.5 €/m²/hó
Appeninn - Schweidel Logisztikai Központ

Appeninn - Schweidel Logisztikai Központ

kiadó: 0 m²
4 - 4 €/m²/hó
Litliner Raktárbázis

Litliner Raktárbázis

kiadó: 2500 m²
0 - 0 €/m²/hó
Rigó Raktárbázis

Rigó Raktárbázis

kiadó: 840 m²
2.5 - 2.5 €/m²/hó
Mozsár utcai raktár

Mozsár utcai raktár

kiadó: 864 m²
0 - 0 €/m²/hó

Adja fel Ön is ingyen raktárkeresését!

** 100 - 150m²
2017. 10. 19.
** 150 - 675m²
2017. 10. 19.

Meghirdetné raktárkeresését?

Ide kattintson!

Raktár ajánló

M3 Logisztikai Központ

Székely Elek út 11.

kiadó raktár19950 m2
bérleti díj1.2 - 2.5 €/m²/hó+áfa

Dunakeszi hűtőraktár

Tőzegtavi út 11-13.

kiadó raktár200 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Eladó 100%-ban bérbeadott ipari ingatlan

Jászberényi út 82/C

kiadó raktár0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Budaörs Business Park

Raktár utca 1.

kiadó raktár11770 m2
bérleti díj1.5 - 3.3 €/m²/hó+áfa

Kiadó raktárak és hűtőházak

Királyhegyesi út 10-12 IPARI PARK

kiadó raktár2400 m2
bérleti díj1.8 - 3 €/m²/hó+áfa

Ram-Dunatec Kft

Budafoki út 64.

kiadó raktár4852 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

KÖVESS MINKET

Társoldalak


Irodaház kereső

string(43) "/kiado-raktar/APIS-Logistic/Budapest/2466/?"
string(12) "54.81.45.122"
NULL
string(11) "raktar.info"
string(3) "ih9"